Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » Uudet Hakki Pilke -tuotteet esitellään FinnMETKOssa 1.9.2016

Maaselän Kone Oy

Uudet Hakki Pilke -tuotteet esitellään FinnMETKOssa 1.9.2016

Tiedote.
Julkaistu: 01.09.2016 klo 00:00
Julkaisija: Maaselän Kone Oy

Hakki Pilke Easy 43

Hakki Pilke esittelee 43 Easy -klapikoneen FinnMETKO -näyttelyssä Jämsässä 1.-3.9.2016. Tuotteen toimitukset alkavat vuoden 2017 alussa. Hakki Pilke Easy 43 on täysin uusi malli ja tarkoitettu erityisesti ammattikäyttöön. Koneen suunnittelussa on laajalti hyödynnetty ammattilaisten positiivisia käyttökokemuksia mm. Easy 42 mallista ja otettu käyttöön toivottuja uusia ominaisuuksia. Uuden mallin kehittäminen ja testaaminen on tehty läheisessä yhteistyössä eurooppalaisten polttopuun teon ammattilaisten kanssa. Kaikkiaan testikoneilla on tehty yli 10 000 kuutiota polttopuuta yleisimmistä eurooppalaisista puulajeista viimeisen puolen vuoden aikana.

Easy 43:n käyttöliittymä perustuu joystick-ohjaukseen, mikä tekee koneesta ergonomisen ja helppokäyttöisen.. Sahaus tapahtuu nappia painamalla aina automaattisesti optimaalisella painatuksella. Samoin sahaketjun kireys säätyy automaattisesti oikein hydraulisen kiristimen avustamana. ”Easy 43:n uusien ominaisuuksien ansiosta polttopuun tekeminen on helpompaa ja tehokkaampaa kuin koskaan”, kertoo Maaselän Kone Oy:n toimitusjohtaja Anssi Westerlund. Ulkoisestikin Easy 43 noudattelee modernia ja käyttäjäystävällistä Hakki Pilke muotoilua ja suunnittelua.

Hakki Pilke Easy 43 -klapikoneessa on vakiovarusteena patentoitu AC10 automaattinen ketjunkiristin hydraulisena. Sahauksen yhteydessä aktivoituva sähköinen teräketjun voitelupumppu yhdessä ketjunkiristimen kanssa varmistavat teräketjun ja -laipan pitkän käyttöiän sekä tehokkaan sahauksen. AC 10 mahdollistaa ketjun vaihtamisen helposti ilman työkaluja. Vakiovarusteisiin lukeutuvat myös hydraulinen puunpainin, hydraulisesti kääntyvä ja puhdistava poistokuljetin, hydraulisesti väistyvä puun mittalaite ja puun pudotuksen ohjauslevyt. Easy 43 on tehokas vaihtelevan kokoisilla puilla mukaan lukien läpimitaltaan maksimikokoiset (43 cm) ja kovimmatkin puulajit.

Koneen veroton asiakashinta on alkaen 19500 euroa. Hakki Pilke Easy 43 -klapikoneen voi valita traktori-, sähkö- tai combi-käyttöisenä. Vaihtoehtoiseksi voimanlähteeksi voidaan valita myös uusi Hakki Pilke Powerpack. Lisävarusteena Hakki Pilke Easy 43 -klapikoneeseen voi valita lisäksi puun syöttöavustimen, öljyn jäähdyttimen ja hydraulisesti säädettävän leveämmän poistokuljettimen, joka soveltuu etenkin suurikokoiselle puulle.

 

Powerpack lisää voimanlähdevaihtoehtoja

Polttomoottorikäyttöinen Hakki Pilke Powerpack esitellään ensimmäistä kertaa Suomessa FinnMETKO -näyttelyssä. Hakki Pilke Powerpack on vaihtoehtoinen voimanlähde traktori- ja combi-käyttöisille Hakki Pilke klapikoneille. Vientipäällikkö Jari Niskakosken mukaan Powerpack on sopiva valinta silloin kun tarvittavaa virransyöttöä ei ole saatavilla ja traktoria tarvitaan muuhun kuin koneen pyörittämiseen kuten puunrunkojen siirtämiseen. Tehdasvalmiille alustalle käyttäjä voi valita tarpeensa mukaisesti bensa- tai dieselmoottorin.

 

Lisätietoja saat oheisesta esitteestä ja osastoltamme (114, 116, 126 ja 128) FinnMETKO– näyttelyssä.

Liitetiedostot

Maaselän Kone Oy on vuonna 1983 perustettu metalliteollisuusyritys, joka toimii Haapajärvellä Pohjois-Pohjanmaalla. Yritys on koko historiansa ajan keskittynyt maa- ja metsätalouskoneiden valmistukseen ja markkinointiin tuotemerkkinään Hakki Pilke klapikoneet ja VarmoLift rehunkäsittelylaitteet. Toiminta-ajatuksena on suunnitella, valmistaa ja markkinoida teknisesti yksinkertaisia ja toimintavarmoja työkoneita helpottamaan maa- ja metsätalouden töitä.

Hakki Pilke klapikoneet ja VarmoLift rehunkäsittelylaitteet ovat tunnettuja globaalisti.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs