Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » PARMA-lehti pureutuu mallintamiseen ja tornitaloihin

Parma Oy

PARMA-lehti pureutuu mallintamiseen ja tornitaloihin

Tiedote.
Julkaistu: 09.05.2014 klo 09:00
Julkaisija: Parma Oy

Suomen suurimman betonielementtivalmistajan uusi PARMA-sidosryhmälehti on ilmestynyt. Visuaalisesti näyttävä julkaisu sisältää tiiviin tietopaketin Parma Oy:n uusimmista tuoteinnovaatioista, rakennusalalla yleistyvästä mallintamisesta sekä korkeasta rakentamisesta, jonka komein maamerkki on Tampereen uusi tornihotelli.

Kuinka Tampereen vilkkaaseen ydinkeskustaan saatiin pystytetyksi Suomen korkein tornitalo? Entä millaisia etuja tarjoaa LVI-komponentit jo Parman tehtaalla saava tekniikkaseinä?  Miten mallintaminen tuo laatua ja tehoa työmaille?

Siinä muutamia teemoja, joihin pureudutaan yhtenäisen Consolis-yritysilmeen ja värit saaneessa PARMA-lehdessä. Perinteiseen tapaan se on monipuolinen kooste tuoreita ja näyttäviä asiakasreferenssejä, uusia tuoteratkaisuja sekä luotausta toimialan tulevaisuuteen.

”Rohkeutta ja konkretiaa -asiakaslupauksemme linjaa hyvin myös PARMA-lehden sisältöä. Esillä on innovatiivisia ja rohkeita ratkaisuja, mutta myös konkreettisia ja näyttäviä rakennushankkeita. Lehti antaa hyvän läpileikkauksen osaamisestamme ja siitä, mihin suuntaan koko rakennusala on matkalla”, tiivistää päätoimittaja, Parman markkinointipäällikkö Petri Kähkönen.

Hän uskoo etenkin mallintamisen nousevan yhdeksi toimialan keskeiseksi kilpailuvaltiksi ja laatutyökaluksi. Kehitys menee ripeästi eteenpäin myös tuotepuolella, josta PARMAn tekniikkaseinä on yksi esimerkki.

”Myös kuitubetoni tulee lähivuosina tarjoamaan monia mahdollisuuksia etenkin julkisivuratkaisuissa”, Kähkönen ennustaa.

 

Lisätietoja:

Petri Kähkönen, markkinointipäällikkö

puh. 020 577 5532

petri.kahkonen@parma.fi

 

Lehti: http://parma.fi/asiakaslehti/parma-lehti-1-2014

Tilauslomake: http://www.webropolsurveys.com/Answer/SurveyParticipation.aspx?SDID=Fin653095&SID=31d53e61-0840-4a46-83cf-7204b64617d2&dy=1362460799

 

 

Liitetiedostot

Parma Oy on betonisen valmisosarakentamisen markkinajohtaja Suomessa. Yhtiö toimii 12 paikkakunnalla, vuoden 2012 liikevaihto oli noin 152 miljoonaa euroa ja työllistämme noin 750 henkilöä.

Consolis-konserni on Euroopan suurin betonitekniikkaan perustuvien ratkaisujen tuottaja ja betonisten valmisosien valmistaja, joka toimii 32 maassa. Konsernin liikevaihto on noin 1,3 miljardia euroa ja henkilöstömäärä noin 10 900.

 

www.parma.fi

www.consolis.com

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs