Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » SITA OSTI PORVOON KERÄYSPAPERI KY:N LIIKETOIMINNAN

SITA OSTI PORVOON KERÄYSPAPERI KY:N LIIKETOIMINNAN

Tiedote.
Julkaistu: 20.04.2011 klo 09:00
Julkaisija: Sita Finland Oy

Porvoon Keräyspaperi Ky :n toiminta kattaa hyötymateriaalien keräystä ja esikäsittelyä Porvoon talousalueella. Kerättävät ja esikäsiteltävät jakeet koostuvat pääasiassa kotikeräyspaperista ja kartongista, painotalojen hylkymateriaalista ja muista kuitumateriaaleista.

Yritys on toiminut vuodesta 1990 alkaen ja on toiminut alusta alkaen perheyrityksenä. Sen asema Porvoossa on vankka ja toimintaa on leimannut vahvasti paikallisuus porvoolaisten kotitalouksien ja yritysten hyötymateriaalien palvelu- ja käsittelyntarjoajana. 

Yrityksen toiminta tulee jatkumaan muuttumattomana myös liiketoimintakaupan jälkeen SITA Finland Oy:n operoimana. Vanhat työntekijät siirtyvät SITAn palkkalistoille ja kaikki asiakkuudet tullaan hoitamaan muuttumattomina entiseen malliin.

”SITA on oikea ostaja toiminnan jatkuvuuden kannalta. SITAn perusliiketoiminta painottuu juuri hyötymateriaalien keräykseen, kierrätykseen ja toimittamiseen teollisuuden uusioraaka-aineiksi. SITA on jo nyt paikallinen alan toimija Porvoossa. Olemme tehneet SITAn kanssa jo vuosia yhteistyötä ja liiketoimintakauppa SITAn kanssa oli luonnollinen tapa taata toiminnan jatkuvuus Porvoon seudulla myös tulevaisuudessa” sanoo Keräyspaperin toimitusjohtaja Carita Forsell.

”Porvoon Keräyspaperilla on vankka asema Porvoossa. Laitostoiminta on vankalla pohjalla ja sijaitsee oivalla paikalla kaupungin keskustan läheisyydessä. Yrityksellä on hyvä tuloksentekokyky ja se on merkittävä osa paikallista hyötymateriaalien kierrätystä. Liiketoimintakaupalla SITA vankistaa merkittävästi paikallista toimintaansa ja pystyy näin ollen tarjoamaan parempia ja kustannustehokkaampia palveluja kotitalouksille ja paikallisille yrityksille. Tämä on hieno asia Porvoon seudun materiaalin kierrättämisen ja hyödyntämisen kannalta” toteaa SITA Finland Oyn toimitusjohtaja Jorma Kangas.

 

Lisätietoja: toimitusjohtaja Jorma Kangas, puh. 050 912 7020, jorma.kangas@sitafinland.fi

Liitetiedostot

SITA on yksi maailman suurimmista ympäristöhuoltoalan yrityksistä. SITA tarjoaa jätehuoltoalan kokonaisratkaisuja ja niihin liittyvää konsultointia. SITA on osa SUEZ ENVIRONNEMENT –monialakonsernia, jonka toimialoja ovat vesi- ja jätehuoltopalvelut. Sillä on toimintaa kaikissa maanosissa ja yli 100 maassa. SITA Finlandilla on toimipisteet Vantaalla, Riihimäellä, Tampereella, Heinolassa, Lahdessa, Porvoossa, Kotkassa, Turussa, Vaasassa, Uudessakaupungissa, Lappeenrannassa, Seinäjoella, Vihannissa, Ylivieskassa ja Oulussa. Yrityksen palveluksessa on noin 400 henkilöä. Liikevaihto vuonna 2010 oli noin 75 miljoonaa euroa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs