Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » KUMPPANEINA KOHTI ENTISTÄ VAHVEMPAA KILPAILUKYKYÄ

Lahden ammattikorkeakoulu

KUMPPANEINA KOHTI ENTISTÄ VAHVEMPAA KILPAILUKYKYÄ

Tiedote.
Julkaistu: 22.04.2015 klo 15:30
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulu Oy, LAMK, ja Raute Oyj ovat 22.4.42015 allekirjoittaneet puitesopimuksen yhteistyön tiivistämisestä. Sopimuksen tavoitteena on kehittää ja vahvistaa osapuolten kumppanuutta siten, että yhteistoiminta tukee molempien osapuolten kilpailukyvyn kasvattamista, strategisia ja operatiivisia tavoitteita sekä henkilöstön ja opiskelijoiden osaamista ja hyvinvointia. Sopimus astui voimaan heti ja on voimassa toistaiseksi.

YHTEISTYÖTÄ MONELLA TASOLLA JA TAVALLA

Yhteistyötä syvennetään ja kehitetään tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan saralla. Raute Oyj on jatkossa mukana Materiaaliteknologian ja kalustealan TKI-yksikön (FUMATEC FINLAND) toiminnassa ja kehittämisessä. Rauten henkilöstön lisä- ja täydennyskoulutusmahdollisuuksia kehitetään. LAMKin opiskelijoiden harjoittelumahdollisuuksia tehostetaan. Yhteistyövierailuja tehdään jatkossa lukuvuosittain. Vierailuja ovat mm. Rauten avainhenkilöiden pitämät työnantajainfot LAMKin opiskelijoille.

”LAMKille on erittäin tärkeää sitoa pitkäkestoisia kumppanuuksia alueen yritysten kanssa. Tiiviit yhteydet alueen työnantajien kanssa takaavat myös muualta Lahteen opiskelemaan tuleville kontakteja alueen yrityksiin, jolloin Lahti vahvistaa opiskelijoiden silmissä paikkakuntana, jossa on hyviä, monipuolisia työpaikkoja ja jossa on hyvä elää,” toteaa rehtori, toimitusjohtaja Outi Kallioinen.

"Yhteistyön syventäminen LAMKin kanssa tarjoaa Rautelle aikaisempaa paremmat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen mm. lisä- ja täydennyskoulutuksen kautta. Yhteistyömuotoja tullaan kehittämään myös tuotekehityksen palveluiden osalta. Tämän kumppanuuden kautta pyrimme yhä aktiivisemmin tarjoamaan harjoittelumahdollisuuksia opiskelijoille, jotta voimme saada motivoituneet opiskelijat kiinnostumaan Rautesta työnantajana ja sitä kautta työllistymään tulevaisuuden rautelaisiksi", kertoo henkilöstöjohtaja Marko Hjelt.

Lisätietoja LAMK Oy toimitusjohtaja Outi Kallioinen, 044 7081400, outi.kallioinen@lamk.fi

Raute Oyj Group Vice President, Human Resources Marko Hjelt, 040 5174429 marko.hjelt@raute.com

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs