Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Omena päivässä -keittokirja tarjoaa reseptin vuoden jokaiselle päivälle

Kustannusosakeyhtiö Moreeni

Omena päivässä -keittokirja tarjoaa reseptin vuoden jokaiselle päivälle

Tiedote.
Julkaistu: 23.09.2014 klo 11:00
Julkaisija: Kustannusosakeyhtiö Moreeni

Mikä olisi herkullisempaa kuin vasta poimittu, rouskuva omena tai uunituore, tuoksuva omenapiirakka? Kuuma omenatoti kenties – tai mausteinen omenachutney? Omenasandwich, kurpitsa-omenakeitto tai omenainen salaatti?

Omenan suosion salaisuus on sen hyvässä maussa, tuoksussa ja kauneudessa, mutta omena on myös todellista terveysruokaa: se sisältää runsaasti kuituja ja antioksidantteja mutta vain niukasti kaloreita. Sen lisäksi omena on todella monipuolinen raaka-aine kaikkeen ruoanvalmistukseen, ja sitä on saatavilla ympäri vuoden – hyvinä omenavuosina satoa tuntuu riittävän loputtomiin!

Omena päivässä -kirjan 365 reseptiä tarjoavat ideoita vuoden jokaiselle päivälle: suolaisia ja makeita ruokia, kuumia ja kylmiä juomia, huippukokkien luomuksia ja perinteistäkin perinteisempiä makuelämyksiä – unohtamatta omenan hyödyntämistä kattausten ja kodin koristeena.

Karen Berman ja Melissa Petitto: Omena päivässä
Englanninkielinen alkuteos An Apple a Day
Suomennos Anna Rantanen
ISBN 978-952-254-188-8
1. painos 2014
Nidottu, 384 sivua
Ovh 25 €

Lisätiedot ja arvostelukappaleet:
Päivi Ylöstalo, 050 324 5504, pressi@moreenikustannus.fi
Liitteenä olevat materiaalit ovat vapaasti käytettävissänne.

Liitetiedostot

Kustannusosakeyhtiö Moreeni kustantaa kotimaista ja käännettyä käytännön tietokirjallisuutta. Aihepiireinä ovat erityisesti kädentaidot, koti, ruoka ja sisustaminen, luonto ja ympäristö, kulttuurihistoria, perinnerakentaminen sekä monet erilaiset harrastukset.

www.moreenikustannus.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs