Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Nordbygg-messut 2016

Pilkington Lahden Lasitehdas Oy

Nordbygg-messut 2016

Tiedote.
Julkaistu: 23.03.2016 klo 11:44
Julkaisija: Pilkington Lahden Lasitehdas Oy

 

Huhtikuun 5.-8. päivä Stockholmsmässan järjestää tämän vuoden Nordbygg-messut. Myös NSG Groupilla on oma messuosasto (C11:35). Pilkington Lahden Lasitehtaan tiimi on paikalla keskiviikkona ja torstaina 6. – 7.4.

Osastollamme esittelemme useita tuotteita ja keskustelemme lasialan kuulumisista. Esillä on innovatiivisia, korkean teknologian lasituotteita, jotka on lanseerattu markkinoille hiljattain, sekä myös myydyimpiä kestosuosikkejamme. Osastollamme on näytteillä korkeaheijastavaa lasia, heijastamatonta lasia, aurinkosuojalla varustettua Pilkington Optiwhite-lasia, hiljattain lanseerattua palonsuojalasia sekä digital signage –sovelluksiin soveltuvaa lasia. Olemme yksi Euroopan johtavista lasinvalmistajista, ja messuvierailla on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja keskustella lasituotteistamme sekä innovatiivisista ratkaisuistamme ja tulevaisuuden suunnitelmistamme myyntiosastomme edustajien sekä teknisten asiantuntijoidemme kanssa.

Digitaaliset opasteet ovat tänä päivänä viestinnän tehokkain väylä, ja digitaalisten kylttien sekä näyttöjen kysyntä kasvaa jatkuvasti. NSG Group tarjoaa laajimman valikoiman kestäviä, karkaistavia ja pinnoitettuja laseja, jotka sopivat loistavasti erilaisiin digitaalisiin opasteisiin ja kosketusnäyttöihin.

Pilkington MirroView™-lasi soveltuu ihanteellisesti käytettäväksi TV-ruutujen ja näyttöjen suojana. Siinä on korkeaheijasteinen pinnoite ja se soveltuu ihanteellisesti digitaalisten ja kuvanäyttöjen peittämiseen virrankatkaisun jälkeen. Lasin korkea valonläpäisy mahdollistaa sen, että näyttö näkyy selkeästi peilin läpi, kun näyttö kytketään päälle.

Matalaheijasteinen Pilkington OptiView™-lasimme vähentää digitaalisten näyttöjen, TV-ruutujen ja litteiden monitorien häiritseviä heijasteita. Heijastavuutta voidaan pienentää aina <1%:iin asti, ja samalla lasilla on korkea valonläpäisy. Pilkington OptiView™ Protect on tämän heijastamattoman lasin laminoitu versio, joka tarjoaa samalla saman suojan ja käyttöturvallisuuden kuin tavallinen laminoitu lasi. Pilkington OptiView™ Protect -lasi soveltuu käytettäväksi erinomaisesti digitaalisissa opasteissa ulkotiloissa. Lasilla on korkea valonläpäisy, matala heijastavuus, neutraali väri, UV-suoja, ja sitä voidaan valmistaa sekä varastoida suurina varastomittoina.

Osastollamme esitellään myös eri ominaisuuksilla varustettuja aurinkosuojalaseja. Pilkington Suncool™ 70/35 OW tarjoaa parhaan mahdollisen tasapainon korkean valonläpäisyn ja matalan aurinkoenergian kokonaisläpäisyn välillä. Lisäksi se on Pilkington Optiwhite™-lasia, minkä ansiosta se on aurinkosuojalasivalikoimamme kirkkain lasi. Pilkington Suncool™ 50/25 tekee kompromissin aurinkosuojan ja valonläpäisyn välillä tarjoten valikoiman parhaan suojan auringon lämmöltä olettaen, ettei haluta tinkiä liikaa valonläpäisyssä.

Messukävijät pääsevät tutustumaan myös Pilkington Pyrostop®-valikoimaan. Se koostuu palosuojalaseista, jotka mahdollistavat suurten pintojen profiilittoman lasituksen.

Lisäksi messuilla esitellään pinnoittamattomia laseja. Pilkington Optiwhite™ on erityisen kirkas, vähärautainen  floatlasi, joka soveltuu käytettäväksi ihanteellisesti sovelluksissa, joissa tavoitellaan hyvää läpinäkyvyyttä ja luonnollista värisävyä.

Yllä on mainittu vain muutama suuren suorituskyvyn lasivalikoimastamme, jotka esitellään messuosastollamme C11:35!

Liitetiedostot

Pilkington Lahden Lasitehdas Oy

NSG Group on maailman johtavia lasin ja lasitusjärjestelmien valmistajia kolmella keskeisellä liiketoiminta-alueella: ajoneuvolasi, arkkitehtoninen lasi ja tekninen lasi. Ajoneuvolasia käytetään alkuperäisosina, jälkimarkkinoiden varaosina ja erikoisajoneuvojen lasituksessa. Arkkitehtonista lasia käytetään arkkitehtuurissa ja aurinkoenergiasovelluksissa. Teknisiin laseihin kuuluvat näyttöjen erittäin ohuet lasit, linssit ja tulostinten valojohteet sekä paristojen erottimissa ja moottoreiden jakohihnoissa käytettävä lasikuitu. Meillä on suuret markkinaosuudet useimmilla rakennus- ja ajoneuvoteollisuuden tuotemarkkinoilla ympäri maailmaa. Näin voimme vastata asiakkaiden tarpeisiin erityisesti bilateraalisilla OE-markkinoilla (Original Equipment) autojen alkuperäisosien kohdalla yhä globaalimmin. 41 % NSG Groupin myynnistä tulee Euroopasta, 29 % Japanista ja 13 % Pohjois-Amerikasta. Loput 17 % myynnistä tulee pääasiassa Etelä-Amerikasta, Kiinasta, Lounais-Aasiasta ja Venäjältä.

www.pilkington.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs