Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Yrittäjyys » Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Lappeenrannan palvelukeskussäätiölle Yhteiskunnallinen yritys -merkin

Suomalaisen Työn Liitto

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Lappeenrannan palvelukeskussäätiölle Yhteiskunnallinen yritys -merkin

Tiedote.
Julkaistu: 05.10.2016 klo 13:59
Julkaisija: Suomalaisen Työn Liitto

Lappeenrannan palvelukeskussäätiölle on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkin käyttöoikeus. Lappeenrannan palvelukeskussäätiön tarkoituksena on voittoa tavoittelematta turvata vanhusten ja vammaisten kotona asumista, tarjota palveluasumista ja tehostettua palveluasumista sekä muuta sosiaalista palvelutoimintaa. Palvelukeskussäätiölle on myönnetty myös Avainlipputunnus merkkinä kotimaisesta palvelutoiminnasta.

Yhteiskunnallinen yritys -merkki voidaan myöntää yrityksille, joiden ensisijainen tavoite on ratkaista yhteiskunnallisia ongelmia ja ne käyttävät vähintään puolet voitostaan tähän. Tärkeää on myös liiketoiminnan yhteiskunnallisten vaikutusten osoittaminen ja toiminnan avoimuus. Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Yhteiskunnallinen yritys -merkki auttaa tunnistamaan nämä yritykset luotettavasti.

Sosiaali- ja terveyspalvelujen rakenteet ovat suuressa muutoksessa. Lappeenrannan palvelukeskussäätiö on jo yli 40 vuoden ajan tuottanut asumis-, ateria- ja siivouspalveluja sekä tarjonnut monimuotoisia palvelutiloja lappeenrantalaisille. Säätiöllä on 15 kiinteistöä ja tällä hetkellä säätiö työllistää noin 120 työntekijää.

– Meille on tärkeää, että asiakkaat, ikäihmiset ja heidän omaisensa, joiden palvelutarpeet ovat säätiön toiminnan keskiössä, tunnistavat säätiön palvelutuotannon tärkeät arvolähtökohdat, toteaa Lappeenrannan palvelukeskussäätiön toiminnanjohtaja Päivi Ahonen.

– Yhteiskunnallinen yrittäminen on vastuullista yritystoimintaa ja nämä yritykset kehittävät jatkuvasti toimintaansa ja luovat uusia palvelumalleja huomioiden asiakkaiden tarpeet. On ilo saada jo pitkään alalla toiminut Lappeenrannan palvelukeskussäätiö mukaan Yhteiskunnallisten merkkiyritysten merkitykselliseen joukkoon, toteaa Brand Manager Niina Ollikka Suomalaisen Työn Liitosta.

Lisätietoja:

Päivi Ahonen, toiminnanjohtaja, Lappeenrannan Palvelukeskussäätiö, p. 040 541 9834, paivi.ahonen@lprpalvelukeskussaatio.fi

Niina Ollikka, brand manager, Suomalaisen Työn Liitto, p. 040 674 8773, niina.ollikka@suomalainentyo.fi

Liitetiedostot

Suomalaisen Työn Liitto on asiantuntijaorganisaatio, jonka tehtävänä on edistää suomalaisen työn arvostusta ja menestystä. Yhteiskunnallinen yritys -merkin saaneet yritykset ratkovat liiketoiminnallaan yhteiskunnallisia tai ympäristöongelmia. Ne käyttävät suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tavoitteensa edistämiseen. www.suomalainentyo.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs