Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Ympäristöviikon juliste on valmis!

Lahden kaupunki

Ympäristöviikon juliste on valmis!

Tiedote.
Julkaistu: 04.08.2014 klo 13:31
Julkaisija: Lahden kaupunki

Ympäristöviikon 2014 julistekilpailun voitti 10 -vuotias Nita Laitinen Heinolan Jyrängön koulusta, 4 a luokalta. Julisteraati valitsi voittajan kuuden  yleisöäänestyksessä eniten ääniä saaneen työn ja viiden muun, asiantuntijaraadin mielestä voittomahdollisuuden ansaitsevan työn joukosta. Aihetta raatilaiset pitivät hyvänä mutta haastavana, eikä päätös voittajasta syntynyt helposti. Voittajatyötä julisteraati kommentoi ” kauniin pelkistetyksi”, ” elämän perustaa kuvaavaksi” sekä ” raikkaaksi ja erilaiseksi”. Lisäksi työn  selkeys ja kekseliäisyys vetosivat tuomareihin.

Yläkoulujen sarjan parhaana palkittiinLaura Lampiselkä  Mukkulan yläasteen 7 a luokalta. Työtä julisteraatilaiset kuvailivat ”puhuttelevaksi”, ”lähestymistavaltaan erilaiseksi” , ”visuaalisesti hienoksi toteutukseksi” sekä tyylivalinnaltaan ”graafisen selkeäksi”.

Lahden seudun ympäristöpalvelut järjesti perinteisen julistekilpailun, joka oli avoin Ympäristöviikkoon osallistuvien kuntien eli Hartolan, Heinolan, Hollolan, Lahden, Nastolan ja Sysmän alakouluille, yläkouluille ja lukioille. Kilpailun aiheena oli Ympäristöviikon teema Ekosysteemipalvelut, ajatuksella ”Mitä luonto antaa minulle?” Voittajatyön valitsi raati, johon kuuluivat Jalo Toivio, Mariia Rottc, Eira Rosberg ja Tiina Karu-Hanski. Kilpailun voittanut työ painetaan Ympäristöviikon julisteeksi ja voittajalle on luvassa 100 € palkinto. Kaikki kilpailuun osallistuneet työt ovat esillä Ympäristöviikolla.

lmoittautuminen Ympäristöviikolle on alkanut
Tänäkin vuonna kaikki ympäristön hyväksi tehdyt tapahtumat, teot ja toimintatavat ovat tervetulleita Ympäristöviikolle. Mukaan voivat ilmoittautua yksityishenkilöt, yritykset ja työpaikat, koulut ja oppilaitokset, päiväkodit, urheiluseurat, yhdistykset ja järjestöt sekä kaupat ja ravintolat, kaikki mahdolliset toimijat. Ympäristöviikon tapahtumien ideoinnin helpottamiseksi ympäristöneuvonta on koonnut valmiiksi vinkkejä nettisivuille. Vinkit ja ilmoittautumislomake löytyvät osoitteesta: www.ymparistoviikko.fi. Uutta Ympäristöviikon julistetta ja pienempää flyeriä voi noutaa Kaupunki INFOsta kauppakeskus Triossa tai tilata ympäristöneuvonnasta.

Viikkoa koordinoi Lahden seudun ympäristöpalveluiden Ympäristöneuvonta.

Lisätiedot:
Sari Knuuti, Ympäristöviikon koordinaattori, p.050 387 8735 tai sari.knuuti@lahti.fi tai
Ympäristöneuvonta, p. 044 416 2762, ymparisto@lahti.fi

www.ymparistoviikko.fi

Liitetiedostot

Ympäristöviikko on vihreitä tekoja ja hauskaa yhdessäoloa! Osallistumalla voit
osoittaa ympäristöasioiden tärkeyden tai arvostuksesi luontoa kohtaan.

18. Ympäristöviikkoa vietetään 1.-7.9.2014 Hartolassa, Heinolassa, Hollolassa, Lahdessa, Nastolassa ja Sysmässä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs