Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Ympäristöviikon 2014 valmistelut ovat käynnistyneet, ensimmäiseksi tarvitaan hyvä juliste!

Lahden kaupunki

Ympäristöviikon 2014 valmistelut ovat käynnistyneet, ensimmäiseksi tarvitaan hyvä juliste!

Tiedote.
Julkaistu: 22.04.2014 klo 08:23
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden seudun ympäristöpalvelut etsii kuvaa Ympäristöviikon julisteeseen perinteisellä kilpailulla, joka pidetään Hartolan, Heinolan, Hollolan, Lahden, Nastolan ja Sysmän peruskouluille ja lukioille.

Ympäristöviikon vuoden teemasta kertova juliste etsitään vuosittain Ympäristöviikkoon osallistuvien kuntien peruskouluille ja lukioille suunnatulla kilpailulla.
1.-7.9.2014 vietettävän 18. Ympäristöviikon ja julistekilpailun teemana on tänä vuonna ekosysteemipalvelut ajatuksella ’Mitä luonto antaa minulle’. Kilpailuaikaa on 16.5.2014 asti. Ohjeet osallistumiseen löydät ymparistoviikko.fi –sivuilta.

Kaikista kilpailuun osallistuneista töistä kootaan näyttely kauppakeskus Trioon Lahdessa (vko 21) ja internettiin sekä syksyllä Ympäristöviikkoa viettävien kuntien kirjastoihin tai vastaaviin julkisiin paikkoihin.

Voittaja valitaan tänä vuonna kaksivaiheisesti. Esiraatina toimivat asukkaat. Esiraadilta eniten ääniä saaneista töistä asiantuntijaraati valitsee vuoden julisteeksi painettavan voittajan. Kisan voittaja sekä ikäryhmien parhaat palkitaan kunniakirjoin ja palkinnoin.

Lisätietoja
Lahden seudun ympäristöpalvelut
Sari Knuuti, p. 050-387 8735,
sari.knuuti@lahti.fi
www.lahti.fi
www.ymparistoviikko.fi

 

Perinteistä Ympäristöviikkoa vietetään tänä vuonna viikolla 36, 1.-7.9.2014.
Ympäristöviikkoon voivat osallistua kaikki. Ympäristöviikolla voit järjestää oman tapahtuman tai teemapäivän tai osallistua muiden järjestämiin tapahtumiin. Tärkeää on huomata, kuinka yhdistämällä voimamme vaikutamme ympäristöön pienilläkin teoilla.

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Metropolialueella sijaitsevassa Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs