Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Yli sata työtä kilpailee Ympäristöviikon julisteeksi, valitse suosikkisi ja vaikuta!

Lahden kaupunki

Yli sata työtä kilpailee Ympäristöviikon julisteeksi, valitse suosikkisi ja vaikuta!

Tiedote.
Julkaistu: 24.04.2015 klo 06:00
Julkaisija: Lahden kaupunki

Ympäristöviikkoa viettävien kuntien, Asikkalan, Hartolan, Heinolan, Hollolan, Lahden, Nastolan ja Sysmän peruskouluille ja lukioille suunnatun julistekilpailun yleisöäänestys alkaa maanantaina 27.4. Äänestysaikaa on muutama viikko, 10. toukokuuta asti, toimi siis heti!

Julistekilpailuun saatiin yli 100 hienoa työtä. Kaikki ehdokkaat ovat näytteillä kauppakeskus Trion Aleksanterinkadun puoleisessa vitriinissä 27.4.-3.5.2015.

Äänestää voit monella tavalla:

- Tykkää mielestäsi parhaasta julistekuvasta Teknisen ja ympäristötoimialan facebook -kuvakansiossa. Tykkääminen edellyttää, että sinulla on käyttäjäprofiili fb:ssa.

- Voit antaa äänesi myös osoitteessa www.ymparistoviikko.fi – Julistekilpailun äänestys. Katso suosikkisi numero facebookista ja äänestä Ympäristöviikon sivuilta löytyvällä kyselyllä.

- Tule kauppakeskus Triossa sijaitsevaan Lahti INFOon äänestämään. INFOn henkilökunta auttaa tarvittaessa äänestyksessä.

Voittaja valitaan tänä vuonna kaksivaiheisesti. Esiraatina toimivat kaikkien Ympäristöviikkoa viettävien kuntien asukkaat. Esiraadilta eniten ääniä saaneista työstä asiantuntijaraati valitsee vuoden julisteeksi painettavan voittajan. Kisan voittaja sekä ikäryhmien parhaat palkitaan kunniakirjoin ja palkinnoin.

Ympäristöviikon 2015 teemana on Paikallisuus. Ympäristöviikolla pohditaan, mitä kaikkea hyvää voi merkitsee sanonta Pysy lähellä.

”Miksi mennä merta edemmäs kalaan?
Löydä läheltäsi luonnon rikkaus, puhdas ruoka, tärkeät ihmiset.
Löydä läheltäsi hyvä ja kestävä elämä!”

Lisätietoa:

www.ymparistoviikko.fi

Lahden seudun ympäristöpalvelut
Sari Knuuti, p. 050 387 8735, sari.knuuti@lahti.fi
www.lahti.fi


Perinteistä Ympäristöviikkoa vietetään tänä vuonna viikolla 36, 31.8.-6.9.2015.
Ympäristöviikkoon voivat osallistua kaikki. Ympäristöviikolla voit järjestää oman tapahtuman tai teemapäivän tai osallistua muiden järjestämiin tapahtumiin. Tärkeää on huomata, kuinka yhdistämällä voimamme vaikutamme ympäristöön pienilläkin teoilla.

Liitetiedostot

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen. Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyvät vuoden 2016 alusta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs