Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Vihreän välittämisen innovaatioareena reseptejä kestävään palveluliiketoimintaan 6.helmikuuta 2014

TTS Työtehoseura

Vihreän välittämisen innovaatioareena reseptejä kestävään palveluliiketoimintaan 6.helmikuuta 2014

Kutsu.
Julkaistu: 29.01.2014 klo 14:55
Julkaisija: TTS Työtehoseura

6.2.2014 klo 9.00 – 15.00 Laurea ammattikorkeakoulussa
Ratatie 22, 01300 Vantaa, iso auditorio (B 101)

Seuraavan Vihreän välittämisen innovaatioareenan 6.2.2014 teemana ovat Green Care yrittäjyyden ansaintalogiikat ja liiketoimintamallit. Areenalla on tarjolla esimerkkejä siitä, kuinka Green Care -yrityksistä on saatu liiketoiminnallisesti kannattavia. Innostavat ja asiantuntevat puheenvuorot antavat inspiraation lähteitä, työvalineitä ja tietoa uudenlaisen liiketoiminnan luomiseksi. Innomyllyn työpajoissa osallistujat pääsevät ideoimaan ja jatkojalostamaan päivän teemaan liittyviä aihioita innovaatiotyökalujen avulla.

Vihreän Välittämisen areenat kokoavat Green Care -yrittäjyyden äärelle alan yrittäjät, yrittäjäksi aikovat ja kaikki teemasta kiinnostuneet. Areenoissa herätetään kiinnostusta uudenlaisen Green Care palveluyrittäjyyden kehittämiseen maaseutuympäristössä ja luodaan monialaista yhteistyötä yrittäjyyden vahvistamiseksi.  Vihreän Välittämisen -areenasarja jatkuu syyskuussa 2014 Pirkanmaalla, jolloin luodaan näköaloja Vihreän Välittämisen ekosysteemeihin.

Areenat ovat osa Liiketoimintaa verkostoitumalla (LIVE) -hanketta, jonka toteuttajia Hämeen ammattikorkeakoulun lisäksi ovat Työtehoseura ry, ProAgria Etelä-Suomi ja Lahden ammattikorkeakoulu. Hankkeessa suunnitellaan ja pilotoidaan valmennus- ja koulutusohjelmaa Green Care yrittäjyyden liiketoiminnan kehittämiseksi ja yrittäjien osaamisen vahvistamiseksi. Hankkeen tavoitteena on myös lisätä Green Caren tunnettuutta. LIVE -hanke toteutetaan Hämeen, Pirkanmaan ja Uudenmaan alueilla ja Hämeen, Pirkanmaan ja Uudenmaan ELY ‐keskuksien rahoittama (Manner‐Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2007–2013).

Lisätietoja areenoista:
Päivi Mäntyneva, Hyvinvointiosaamisen KT, p. 03 – 646 7305 p. 050- 574 5506, paivi.mantyneva@hamk.fi
Sari Rämö, Hyvinvointiosaamisen KT, p. 03 – 646 7419 p. 0400 – 128 990, sari.ramo@hamk.fi

Ohjelma löytyy osoitteesta www.tts.fi/greencare

TTS - Työtehoseura on valtakunnallinen koulutus-, tutkimus- ja kehittämisorganisaatio, joka kouluttaa vuosittain noin 8000 opiskelijaa eri alojen ammattilaisiksi. Koulutustoiminnan lisäksi TTS - Työtehoseura tutkii ja kehittää noin 100 vuosittaisen projektin avulla työmenetelmien toiminnallisuutta, tehokkuutta ja tuottavuutta.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs