Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » UUSIOKESKUS TARJOAA SISUSTUSVINKKEJÄ AMMATTILAISTEN AVULLA

Uusiokeskus

UUSIOKESKUS TARJOAA SISUSTUSVINKKEJÄ AMMATTILAISTEN AVULLA

Tiedote.
Julkaistu: 03.03.2011 klo 09:43
Julkaisija: Uusiokeskus

UUSIOKESKUS TARJOAA SISUSTUSVINKKEJÄ AMMATTILAISTEN AVULLA

Porvoon alueella toimivan Uusiokeskuksen tarkoituksena on edistää ja kehittää ympäristötietoutta ja -arvoja sekä opastaa poisheitettävän ja kierrätettävän tavaran uudelleenkäytön tehostamista. Näistä lähtökohdista ideoitiin Porvoon Yrittäjänkadulla toimivaan myymälään Teemahuone, joka uusiutuu joka kuukausi eri sisustusammattilaisten ideoimana. Teemahuoneen tuotteet ovat myynnissä, mutta ne luovutetaan vasta kuukauden lopussa uusille omistajilleen.

Maaliskuun Teemahuoneen suunnitteli Ingrid Wiertz
Ensimmäisen Teemahuoneen on suunnitellut porvoolainen sisustussuunnittelija Ingrid Wiertz Vivante Interiöristä. Hän on suunnitellut yksityiskoteja sekä julkisia tiloja jo kymmenen vuoden ajan Belgiassa ja Suomessa. Maaliskuun ensimmäisenä päivänä avatun Teemahuoneen kalusteista ja pientavaroista osa on maalattu Hinthaaran verstaalla Ingridin tekemällä värisuunnitelmalla ja ohjeilla.

Teemahuone Yrittäjänkadun myymälään - kuukausittain vaihtuva näyttely
Yrittäjänkadun myymälään on rakennettu noin 15 m2 Teemahuone, jossa kuukausittain vaihtuvalla näyttelyllä halutaan innostaa ja ohjata asiakkaita oman kotinsa piristämisessä. Melkeinpä jokainen etsii jotain uutta kotiinsa, mutta monen on vaikea hahmottaa miten esimerkiksi maalilla voi piristää, yhdistää tai uudistaa vanhoja huonekaluja ja esineitä.

Jokaisen uuden Teemahuoneen tulee ideoimaan ja toteuttamaan ammattisuunnittelija tai kodin sisustuksesta innostunut Uusiokeskuksen asiakas. Teemahuoneen sisustus toteutetaan aina Uusiokeskuksen kulloinkin myynnissä olevista huonekaluista ja pientavaroista.

Teemahuoneen kalusteet ja tarvikkeet maalataan Hinthaaran toimipisteen verstaalla. Myös asiakkaat voivat maalauttaa Uusiokeskuksesta ostamiansa tuotteita tai omia huonekaluja, ikkunoita tai ovia Hintraaran verstaalla.
 
Kaikki Teemahuoneen näyttelyssä olevat huonekalut ja tarvikkeet ovat myynnissä. Maksamalla tuotteen heti, saa sen kotiin näyttelyn päätyttyä kuukauden lopussa. Uusiokeskuksen palveluihin kuuluu myös kotiinkuljetus, pientä korvausta vastaan

Lisätiedot
: Sara Helenius, toiminnanjohtaja, puh. 040 8229 920, sara.helenius@ppg.inet.fi

Liitetiedostot

Pro-Uusiokeskus Ry:n toiminta: Uusiokeskus on toiminut Porvoossa vuodesta 1998 lähtien. Toiminta-ajatuksena on kotitalouksilta, kiinteistöistä, yrityksistä tai rakennustyömailta syntyvän poisheitettävän ja kierrätettävän tavaran uudelleenkäytön tehostaminen. Tuotanto perustuu kierrätettävien tavaroiden kunnostukseen ja uusiokäyttöön. Yleishyödyllisenä yhdistyksenä Pro-Uusiokeskus ry käyttää lahjoituksena saatujen tavaroiden myyntituotosta saamansa varat pääasiassa pitkäaikaistyöttömien työllistämistoiminnan ja kierrätyskeskuksen ylläpitämiseen. Uusiokeskuksen toimipisteissä työskentelee kaikkiaan tällä hetkellä 20 henkilöä. Heistä 5 on naisia ja 15 miehiä. Uusiokeskus toimii kahdessa toimipisteessä; Yrittäjänkatu 5 on myymälätoiminta ja Hinthaaran pisteessä on puuverstas, jossa kunnostetaan huonekaluja, ovia ja ikkunoita. Lisätiedot: www.uusiokeskus.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs