Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Tänään käynnistyy 18. seudullinen Ympäristöviikko

Lahden kaupunki

Tänään käynnistyy 18. seudullinen Ympäristöviikko

Tiedote.
Julkaistu: 01.09.2014 klo 06:00
Julkaisija: Lahden kaupunki

Tänään käynnistyy järjestyksessään 18. seudullinen Ympäristöviikko, jota vietetään tämän viikon ajan Hartolassa, Hollolassa, Heinolassa, Lahdessa, Nastolassa ja Sysmässä. Tämän vuoden erityisteemana on ekosysteemipalvelut ja viikolla pureudutaan kysymykseen "Mitä luonto antaa minulle?"

Ajantasainen lista kaikkien Ympäristöviikkoa viettävien kuntien tapahtumista on osoitteessa www.ymparistoviikko.fi > Tapahtumat. Tapahtumalistaa päivitetään jatkuvasti, joten sivulla kannattaa vierailla useamminkin! Tapahtumalistan voi hakea myös Ympäristöviikkoa viettävien kuntien kirjastoista sekä INFOsta, Kauppakeskus Triosta.

Ympäristöviikon tapahtumatarjonta on monimuotoista ja jokaiselle löytyy varmasti sopivaa ohjelmaa! Ympäristöviikolla on tarjolla ainakin opastettuja patikka- ja luontoretkiä, näyttelyitä, neuvontatilaisuuksia, asiantuntijaluentoja, kirjojen tuunausta, karttatyöpajaa ja elokuvanäytöksiä.

Myös oman tapahtuman, tempauksen tai ympäristölupauksen voi vielä ilmoittaa mukaan Ympäristöviikolle osoitteessa www.ymparistoviikko.fi. Tempaus voi olla vaikka oman porukan kesken järjestettävä piristysruiske tai kaikille avoin yleisötilaisuus. Ideoi vapaasti omannäköisesti ja kokoisesi osallistumistapa! 


Lisätiedot:

Lahden seudun ympäristöpalvelut, p. 044 416 2762, ymparisto@lahti.fi 

Ympäristöviikon työntekijä Mirka Lares, p. 044 416 3322, mirka.lares@lahti.fi


www.ymparistoviikko.fi

Liitetiedostot


Perinteistä Ympäristöviikkoa vietetään tänä vuonna viikolla 36, 1.-7.9.2014.

Ympäristöviikkoon voivat osallistua kaikki. Ympäristöviikolla voit järjestää oman tapahtuman tai teemapäivän tai osallistua muiden järjestämiin tapahtumiin. Tärkeää on huomata, kuinka yhdistämällä
voimamme vaikutamme ympäristöön pienilläkin teoilla.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs