Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Suomenlahti.info kokoaa RKTL:n tutkimustietoa Suomenlahdesta

Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitos

Suomenlahti.info kokoaa RKTL:n tutkimustietoa Suomenlahdesta

Tiedote.
Julkaistu: 24.07.2014 klo 15:28
Julkaisija: Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitos

Kuinka paljon Suomenlahdella käy vapaa-ajankalastajia? Entä kuinka paljon ammattikalastajat saavat saalista Suomenlahdesta? Miten Suomenlahden norppa- ja hallikanta voivat? Muun muassa nämä asiat selviävät Suomenlahti.infosta.

Suomenlahti 2014 -juhlavuoden kunniaksi Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitos avaa Suomenlahti.info -verkkopalvelun. Sivustolle on koottu tietoa ja tietoiskuja RKTL:n tutkimusaloista kuten kaloista ja kalastuksesta, merilinnuista, hylkeistä ja kalankasvatuksesta. Niihin on yhdistetty myös vastaavaa Virosta ja Venäjältä saatua tietoa.

Tutkimustieto on esillä helppokäyttöisessä muodossa. Asioita esitetään kuvin ja graafein, myös omaa Suomenlahti-tietoutta pääsee testaamaan palvelun visailuosiossa. Galluppeihin vastaamalla voi täydentää Suomenlahti-tietoutta vaikkapa kertomalla, mikä kala on käynyt omaan pyydykseen useimmin Suomenlahdella. Käyttäjille annetaan myös vinkkejä, miten itse voi vaikuttaa esimerkiksi äärimmäisen uhanalaisen meritaimenen tilaan.

Tutustumalla Suomenlahti.infoon saat vinkkejä, miten itse voit toimia Suomenlahden tilan parantamiseksi. Näin Suomenlahti voi tulevaisuudessa tarjota entistä paremman elinympäristön ja mahdollisuudet niin elinkeinojen kuin vapaa-ajan harrastustenkin harjoittamiseen.

www.suomenlahti.info

Katso video palvelusta: http://youtu.be/Fg_ncg5Df-E

 

Lisätietoja Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitoksesta:

Erikoistutkija Pekka Vuorinen, puh. 0295 327 277

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs