Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Staalon teatterifestit tuo Hullu Poro Areenalle kittiläläistä viihdettä ja Finnvitsit

Hullu Poro Oy

Staalon teatterifestit tuo Hullu Poro Areenalle kittiläläistä viihdettä ja Finnvitsit

Tiedote.
Julkaistu: 13.09.2016 klo 12:39
Julkaisija: Hullu Poro Oy

Staalon teatterifestit on Lapin suurin teatteritapahtuma, joka on järjestetty syksyisin Kittilässä ja Levillä jo vuodesta 2008 alkaen. Teatterifestit on suunnattu kaikille kulttuurista kiinnostuneille ja ohjelmistossa on niin harrastajien kuin alan ammattilaistenkin esityksiä. Tapahtuma on muutakin kuin teatteria, sillä teatteriesitysten lisäksi festeillä nähdään muun muassa upeita runo-, musiikki-, ja stand up -esityksiä. Tapahtuman järjestäjinä ovat Levin alueen yritykset ja toimijat, Kittilän kuntaKideve Elinkeinopalvelut ja Levin Matkailu Oy.

Hullu Poro Areenalla on tänä vuonna luvassa kittiläläinen musiikki- ja teatteri-ilta pe 23.9. Lavalla esitetään mm. Keltanuttuisen tontun tarina. Näytelmä perustuu Tonttulan syntytarinaan, joka luotiin työpajassa brittiläisen dramaturgian professori Allan Owensin johdolla. Tarina on luettavissa eri kielillä Tonttulan nettisivulla www.lapintonttula.fi. Ilta jatkuu Café Destinén mukana seuraten kuinka ”Jumalnelikko” Kohtalo, Sattuma, Tunne ja Järki hääräävät Elämän käsikirjoituksien parissa, ja välillä erilaiset näkökulmat ajavat keskinäisiin ristiriitoihin. Café Destiné -näytelmä on Kittilän ja Muonion nuorisoteattereiden sekä Kittilän nuorisobändin yhteistyötä. Näytelmä valittiin mukaan valtakunnalliselle Ramppikuume-festivaalille 22.–24.4 sekä Vaasan Teatrikseen Lappia edustamaan 27.–29.5.  

Lauantaina Areenalla onkin hulinaa, kun lähes 50 hahmoa vaihtuu kulisseissa vauhdilla. Musiikkinumerot, sketsit ja esittäjät seuraavat toinen toistaan sekuntipelillä hengästymiseen asti. Tunnelmassa liikutaan yllätyksistä ja naurusta liikutukseen. Juha Laitilan, Antti Taipaleen ja Jukka Laaksosen FINNVITSIT TÄHTIEN SOTA – musiikkiteatterishow on takuuvarmaa viihdettä alusta loppuun.

Koko Staalon festien ohjelman löydät tapahtuman nettisivulta http://www.staalonteatterifestit.fi/

Linkit:

http://www.staalonteatterifestit.fi/

http://www.hulluporo.fi/ravintolat/hullu-poro-areena/

www.lapintonttula.fi

http://www.lapintonttula.fi/tonttulan-elamyskeskus/keltanuttuisen-tontun-tarina/

http://www.hulluporo.fi/tapahtumat/

Lisätietoja:

Sanna Törmi
p. 050-3153104
sanna.tormi@hulluporo.fi

 

 

Hullu Poro on aito lappilainen monipuolinen, joustava ja luotettava yritys, joka tuottaa hyvällä meiningillä asiakkailleen ainutlaatuisia elämyksiä. Hullu Poron omistaa Päivikki Palosaari.

Levi Center Hullu Poro on 400 pehmeää petiä, 1300 laadukasta kokouspaikkaa, 15 erityylistä ravintolaa, 4000 tunnelmallista ravintolapaikkaa, 90 hemmottelevaa hoitoa,90 huippuesiintyjää vuodessa.

Tonttulan elämyskylä on kansainvälisille matkailumarkkinoille vahvasti tähtäävä tarinoihin, mytologiaan ja lappilaiseen kulttuuriin pohjautuva matkailukohde Levin läheisyydessä.

HULLU PORON ARVOT
* LAPPILAINEN: kunnioitamme Lapin luontoa ja kulttuuria
INNOVATIIVINEN: kyseenalaistamme ja kehitämme alati uutta
* VASTUULLINEN: lunastamme lupauksemne
ELÄMYKSELLINEN: tuotamme fiiliksiä, makuja ja soundeja

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs