Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Schneider Electric voitti arvostetun Platts Global Energy Award -palkinnon

Schneider Electric

Schneider Electric voitti arvostetun Platts Global Energy Award -palkinnon

Tiedote.
Julkaistu: 26.01.2015 klo 09:43
Julkaisija: Schneider Electric

Espoo, 26.1.2015 – Schneider Electric on saanut tunnustusta työstään energiankulutuksen vähentämiseksi yli 300 toimipaikassaan ympäri maailmaa. Yhtiö sai Stewardship-johtajuuspalkinnon vuoden 2014 Platts Global Energy Awards -energiapalkintotilaisuudessa.

“Energiatehokkuus on perimässämme, joten olemme erityisen ylpeitä saadessamme tunnustusta toimipaikoissamme toteuttamistamme laajoista energiatehokkuustoimista”, sanoi Schneider Electricin markkinointijohtaja Chris Hummel. ”Autamme jatkuvasti ihmisiä ja yrityksiä saamaan enemmän irti kuluttamastaan energiasta ja samalla vähentämään päästöjä. Plattsin myöntämä kunnianosoitus toimii vahvana osoituksena saavutuksistamme sekä sitoutumisestamme parhaisiin käytäntöihin myös yhtiön sisällä.”

Schneider Electric sai Stewardship Award for Efficiency Initiative -palkinnon Kaupallinen loppukäyttäjä -kategoriassa saavutuksistaan Energy Action Program -energiaohjelmassa. Stewardship-palkinnot jaetaan esimerkillisistä saavutuksista strategisessa näkemyksessä, johtajuudessa sekä innovatiivisissa teknologioissa.

Schneider Electric lanseerasi Energy Action Program -energiaohjelmansa vuonna 2011. Kunnianhimoisen suunnitelman tavoitteena oli ottaa käyttöön yhtiön suosittelemat parhaat toimintatavat myös sen omissa toimipisteissä sekä kehittää innovaatioiden, kestävän kehityksen ja operatiivisen laadun avulla uusia tapoja säästää energiaa yhtiön omissa tiloissa ympäri maailmaa.

Vuoden 2014 kolmannen vuosineljänneksen loppuun mennessä Schneider Electric oli ylittänyt ohjelman tavoitteet vähentämällä energiankulutustaan lähes 13 prosentilla sekä matkustamisen ja kuljetusten aiheuttamia hiilipäästöjä yli 16 prosentilla. Samaan aikaan yhtiö on lisännyt liikevaihtoaan Green Premium -tuotteista yli 70 prosenttiin kokonaisliikevaihdostaan, mikä oli myös yksi ohjelman päätavoitteista.

Viimeisen 15 vuoden aikana Platts Global Energy Awards -palkinnoilla on annettu tunnustusta energia-alan edelläkävijöille, jotka osoittavat erityistä johtajuutta, innovaatio- ja suorituskykyä. Ehdokkaita nimetään vuosittain yli 200 kuudesta maanosasta ja 25 maasta. Arvovaltainen alan johtavista tutkijoista, lainsäätäjistä, energiaministereistä, sääntelyelinten edustajista ja alan merkkihenkilöistä koostuva raati arvioi ehdokkaat ja valitsee palkinnonsaajat. Vuoden 2014 Platts Global Energy Award -palkinnot jaettiin joulukuussa New Yorkissa.

Schneider Electric panostaa toimitilojensa energiatehokkuuteen ja ympäristöystävällisyyteen myös Suomessa. Schneider Electric Finlandin pääkonttori ja kaikki aluekonttorit kuuluvat WWF:n Green Office -verkostoon, joka tähtää hiilidioksidi- ja kasvihuonepäästöjen vähentämiseen ja ekologisen jalanjäljen pienentämiseen toimistoissa. Yksi Green Office -ohjelman kriteereistä on energiatehokkuus.

 

Lisätietoja:

Linda Hellroos-Heikkilä
Schneider Electric
Field Marketing Manager – Finland, Estonia, Latvia and Lithuania
+358 50 385 3305
linda.hellroos-heikkila@schneider-electric.com

Voit seurata meitä ja lukea lehdistötiedotteemme, ladata painokelpoisia kuvia ja tutkia lisämateriaalia uutishuoneessamme http://www.mynewsdesk.com/fi/schneider-electric-finland

 

Tietoa Plattsista

Vuonna 1909 perustettu Platts on johtava, maailmanlaajuinen energiaan, petrokemikaaleihin, metalleihin ja maatalouteen liittyvän tiedon tuottaja ja ensisijainen hintatietolähde fyysisillä ja futuurimarkkinoilla. Plattsin uutiset, hintatiedot, analytiikka, kommentaari ja konferenssit auttavat asiakkaita tekemään parempia ja valistuneempia päätöksiä ja markkinoita toimimaan läpinäkyvämmin ja tehokkaammin. Asiakkaat yli 150 maassa hyötyvät Plattsin uutisoinnista biopolttoaineiden, hiilipäästöjen, hiilen, sähkön, öljyn, maakaasun, metallien, ydinvoiman, petrokemikaalien, merenkulun ja sokerin markkinoista. Platts on McGraw Hill Financialin osasto, jonka pääkonttori on Lontoossa. Plattsilla on yli 1000 työntekijää yli 15 toimipisteessä ympäri maailmaa. www.platts.com

Tietoa Schneider Electricistä

Schneider Electric on maailmanlaajuinen energianhallinnan asiantuntija, jolla on toimintaa yli 100 maassa. Se tarjoaa integroituja ratkaisuja lukuisille eri markkinasegmenteille. Konserni on johtava toimija energia- ja infrastruktuurimarkkinoilla, teollisissa prosesseissa, rakennusautomaatiossa sekä tietoliikennekeskuksissa ja -verkoissa. Lisäksi se on laajalti edustettuna asuinkiinteistösovelluksissa. Schneider Electric tekee energian käytöstä turvallista, luotettavaa ja tehokasta. Yrityksen yli 150 000 työntekijää auttavat aktiivisesti ihmisiä ja organisaatioita hyödyntämään energiaa mahdollisimman tehokkaasti. Vuonna 2013 yrityksen liikevaihto oli 24 miljardia euroa. www.schneider‑electric.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs