Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Sähköautot kurvasivat Arkeaan

Arkea

Sähköautot kurvasivat Arkeaan

Tiedote.
Julkaistu: 21.06.2016 klo 13:30
Julkaisija: Arkea

Arkea jatkaa toimintansa ekologisuuden kehittämistä näkyvin harppauksin. Tiistaina yhtiön käyttöön saapui yhteensä neljä uutta sähköautoa.

Arkean käyttöön ottamat Nissan e-NV200 sähköpakettiautot ovat vielä tuoreita ilmestyksiä Suomen katukuvassa. Trafin mukaan maaliskuun loppuun mennessä koko Suomessa on rekisteröity liikennekäyttöön noin 700 sähköautoa. Näistä noin 130 on malliltaan pakettiautoja.

– Sähköautojen avulla edistämme Turun kaupungin tavoitetta tulla hiilineutraaliksi kaupungiksi vuoteen 2040 mennessä, havainnollistaa Arkean toimitusjohtaja Tuija Rompasaari-Salmi.

Sähköautojen ympäristöystävällisyys perustuu siihen, että ne ovat varsin energiatehokkaita, eivätkä tuota pakokaasua. Myös autojen ylläpito ja huolto on taloudellista, sillä esimerkiksi öljynvaihdolle ei ole tarvetta. Nopeatempoisessa kaupunkiajossa hyödyt kasvavat entisestään.

– Sähköautot ovat huomattava edistysaskel kestävän kehityksen tiellä. Arkeassa ekologisuuteen panostetaan, ja sähköautojen avulla säästytään monelta polttoainelitralta työpäivän aikana, kuvailee Arkean kiinteistönhoito- ja turvallisuuspalveluiden palvelujohtaja Sanna Lehtinen.

Lisätiedot: Sanna Lehtinen 0401486595

Arkea Oy tuottaa ruoka-, siivous-, kiinteistönhoito- ja turvallisuuspalveluja Lounais-Suomen suurimpana alan yrityksenä ja työnantajana. Olemme 1200 työntekijän voimin läsnä asiakkaamme arjessa. Toimimme yli 300 rakennuksessa, 600 000 neliössä, 3 miljoonassa tilakuutiossa ja valmistamme päivittäin 52 000 ateriaa. Kannamme vastuun asiakkaistamme ja ympäristöstä sekä tiedostamme eettisen ja yhteiskunnallisen vastuumme.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs