Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Oulangan 60v juhlanäyttelyt avattu

Metsähallitus

Oulangan 60v juhlanäyttelyt avattu

Tiedote.
Julkaistu: 26.02.2016 klo 11:00
Julkaisija: Metsähallitus

Oulangan kansallispuiston 60-vuotisen taipaleen kunniaksi luonto ja sen voimaannuttavat vaikutukset tuotiin valokuvanäyttelyiden muodossa lähelle niitä, jotka eivät välttämättä itse luontoon pääse.

Valokuvanäyttelyt ovat Porkkapirtin toimintakeskuksessa ja päiväkuntoutuksessa, Kotirannassa, Oivangin Nuorisokeskuksessa sekä terveyskeskuksen päivystyksessä, laboratorion aulassa sekä lääkäreiden vastaanoton aulassa.

Porkkapirtin valokuvanäyttelyn avajaisissa maanantaina 22.2 virittäydyttiin tunnelmaan Karhunkierroslaululla. Tapahtumassa kuultiin myös runoutta ja kaikki valokuvateokset ja niiden kuvaajat esiteltiin. Kuvat toivatkin heti iloa ja herättelivät muistoja Porkkapirtin asukkaissa. Saimme kuulla erään asukkaan jakaman muiston hänen kohtaamastaan metsosta ja tilaisuuden jälkeen asukkaat intoutuivat muistelemaan ja laulamaan eläinaiheisia lauluja.

Oivangin nuorisokeskuksen ruokalassa valokuvanäyttelyn pystytystä seuranneet nuoret kehuivat kuvia ja olivat ilahtuneita siitä, että mukana oli paljon nuorten sarjassa kisanneita kuvia.

Terveyskeskuksen päivystyksessä sijaitseva näyttely herätti ihmetystä ja iloista hymistelyä näyttelyn ensimmäisessä katselijassa. 

Valokuvanäyttelyt on koottu Nature Photo -valokuvakilpailussa ansioituneista kuvista. Mukana juhlanäyttelyiden toteutuksessa on Metsähallituksen luontopalvelut sekä Suomen Punaisen Ristin paikallisjaosto.

Oulangan kansallispuiston koko juhlavuoden ohjelmatarjonta löytyy osoitteesta: https://www.luontoon.fi/oulanka/ajankohtaista

Lisätietoja:

  • Erikoissuunnittelija      Mirja Nylander / Metsähallitus luontopalvelut, puh. 040 752 6727

 

Luovutamme käyttöoikeudet tiedotteen liitteenä oleviin kuviin tiedotetta koskevia julkaisuita varten.

Liitetiedostot

Metsähallituksen luontopalvelut suojelee ja hoitaa alkuperäistä ja uhanalaista suomalaista luontoa sekä tuottaa luonnossa liikkujille retkeilypalveluja. Vastuullamme ovat maamme kansallispuistot, luonnonpuistot ja muut valtion suojelualueet, pohjoiset erämaa-alueet sekä Metsähallituksen eräasiat.

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs