Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » MuuMaan juhlavuodessa on merirosvomeininkiä

MuuMaan juhlavuodessa on merirosvomeininkiä

Tiedote.
Julkaistu: 04.05.2016 klo 14:30
Julkaisija: Viestintätoimisto Kumppania

Aitoa maalaisfiilistä lypsyineen pääsee tulevana kesänä kokemaan Pirates of Merikaribian -teemalla.

MuuMaan kesään odotetaan jälleen tuhansia perheitä eri puolilta Suomea. Lasten maatilalla kävijöitä hemmotellaan luonnonkauniilla puitteilla, hilpeillä puuhapisteillä ja rempseillä tempauksilla. Merikarvialaismaatilan mäellä kilpajuoksu possun kanssa on vallan tavallista. Lypsykokemus on monelle uusi ja nousee helposti kesän elämysten kärkeen. Tänä kesänä meininki on maustettu merirosvoilla.

– Lypsytaitojen lisäksi pajoissa ja pihapiireissä on merirosvotouhuja. Meille saa mieluusti saapua hurjiksi merirosvoiksi pukeutuneina – myös äidit ja isät! emäntä Sirkka-Liisa ”Sirkkis” Koivuniemi kehottaa.

Landeiluttamisen pioneeri yllättää joka kerta

MuuMaan kesäreseptiin kuuluvat aina eläimet, luonto ja rentous. Päiväkävijät ja lomalaiset arvostavat omaan maailmaan pääsyä, rentoutumista ja ainutlaatuista sekä arvostettua MuuMaa-fiilistä. Asiakaskunnassa on tapahtunut sukupolvenlisäystä – traktoriajelulla lapsina käyneet vanhemmat vievät kyytiin nyt omia lapsiaan.

– Kesäohjelmassa onkin jo legendaksi muodostuneen traktorikuulutuksen viikkokisat. Kaikenlainen yhdessä tekeminen on meille tärkeä arvo. Kun vanhemmat huikkaavat lähtiessä, että taas opittiin jotain uutta, tuntuu se meistä erityisen hyvältä.

Maatilamatkailuyritys MuuMaassa tehdään kolmatta vuosikymmenettä töitä lapsille ja lapsenmielisille. Sirkka-Liisa ja Markku Koivuniemen työ perheiden landeiluttajina palkittiin, kun Koivuniemen Herran MuuMaa sai palkinnon vuoden satakuntalaisena matkailuyrityksenä.

– On valtavan hienoa, että hauskat maalaismeininkimme saivat tunnustusta. ”Ihan naama vakavana” ei siis touhuta 25-vuotiskesänäkään, emäntä Sirkkis Koivuniemi lupaa.

MuuMaan kesäkausi avataan lauantaina 4.6. kello 11.00. Hullunkurisen avajaisohjelman tarkentumista voi seurata Facebookissa.

  • Vuoden satakuntalainen matkailuyritys 2016
  • VisitFinlandin Laatutonni Diplomi 2016

Lisätiedot:
Koivuniemen Herran matkailutila
MuuMaan emäntä Sirkka-Liisa Koivuniemi
puh. 040 533 8057
info@koivuniemenherra.fi

Facebook: https://www.facebook.com/koivuniemenherranmuumaa/
Instagram: https://www.instagram.com/koivuniemenherranmuumaa/

Liitetiedostot

KOIVUNIEMEN HERRAN MUUMAA on monipuolinen ja uudentyyppinen maaseutumatkailuyritys Satakunnassa, Merikarvialla. MuuMaa tarjoaa luonnonläheisiä ja talonpoikaiseen joki- ja perinnemaisemaan istuvia maalaiselämyksiä. Maalaisseikkailun tapahtumapaikkana on vanha merikarvialainen Koivuniemen maatila. www.koivuniemenherra.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs