Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » L&T tuo kauppakeskus Selloon ensimmäisen uuden ajan siivousrobotin

Lassila & Tikanoja

L&T tuo kauppakeskus Selloon ensimmäisen uuden ajan siivousrobotin

Tiedote.
Julkaistu: 04.05.2016 klo 12:52
Julkaisija: Lassila & Tikanoja

 

Lassila & Tikanoja tuo ensimmäisenä siivousalan toimijana uuden ajan siivousrobotin Suomeen  Robotti aloittaa työt kesällä 2016 kauppakeskus Sellossa Espoossa.

”Odotukset yhdistelmäkonerobotille ovat suuret, sillä onhan niiden tulosta puhuttu yli 20 vuotta. Kauppakeskuksen laajat ja avarat käytävät ovat erinomainen ympäristö robotin testaamiseen. Robotit eivät lähitulevaisuudessa tule korvaamaan ihmistyövoimaa kokonaan, mutta lattian pesun kaltaiset yksinkertaisemmat hommat sopivat hyvin robotille. Ammattitaitoiset siivoojamme hoitavat puolestaan vaativammat  tehtävät", kertoo siivouspalvelujen kehityspäällikkö Auli Vainio.

Robotti on herättänyt kiinnostusta myös siivoojien keskuudessa, kun he ovat saaneet ehdottaa uudelle työkaverille nimeä kilpailun kautta. Nimiehdotuksia on tullut reilut 100. 

Lisätietoja antaa:

Auli Vainio, auli.vainio@lassila-tikanoja.fi tai 0500 443 423

Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka on muuttamassa kulutusyhteiskuntaa tehokkaaksi kierrätysyhteiskunnaksi. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa pienennämme jätemääriä ja pidennämme kiinteistöjen käyttöikää, ohjaamme materiaalit hyötykäyttöön sekä vähennämme raaka-aineiden ja energian käyttöä. Autamme asiakkaitamme keskittymään omaan ydinliiketoimintaansa ja säästämään ympäristöä. Yhdessä luomme hyvinvointia ja työpaikkoja. L&T toimii Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. L&T:n liikevaihto vuonna 2015 oli 646,3 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 8 000 henkilöä. L&T on listattu Nasdaq Helsingissä.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs