Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Lasten lumirieha to 19.2. klo 8:30-11 Lahden pääkirjastolla

Lahden kaupunki

Lasten lumirieha to 19.2. klo 8:30-11 Lahden pääkirjastolla

Tiedote.
Julkaistu: 17.02.2015 klo 12:00
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden kaupunki järjestää päiväkodeille ja perheille maksuttoman lumiriehan torstaina 19.2.2015 klo 8:30-11 pääkirjaston ja teatterin välisessä puistossa.

Lahden kaupungin vihertoimen organisoimasta tapahtumasta on muotoutunut pienimuotoinen perinne ja tapahtuma on järjestyksessään jo kolmas. Suosittu tapahtuma on koonnut puistoon aikaisempina vuosina satoja lapsia laskemaan mäkeä.

Puistoon kohoaa aihioita, joista lapset saavat taiteilla lumiveistoksia. Vauhdin hurmaan pääsee lumimäessä ja klo 9:30 ja 10 lämmitellään rytmikkään jumpan tahtiin. Lumeen voi tehdä lähempää tuttavuutta lainaamalla suurennuspurkin tai luupin ja tutkimalla lumihiutaleiden rakennetta.

Mehutarjoilun jälkeen Kake K. Kiilteeltä saa neuvoja hampaiden oikeaoppisesta hoidosta ja Malla Mesikämmeneltä talvisia kirjavinkkejä. Messi Menninkäisen kanssa voi jutella jätteiden lajittelusta. Terveyskioskin Pöpö-maskotti ohjaa lapsille käsienpesua laululeikin siivittämänä.  

Lumimäki ja veistokset jäävät paikalleen. Veistelyä ja mäenlaskua voi jatkaa omatoimisesti tapahtuman jälkeen, kunnes kevätaurinko sulattaa lumen.

 

Lisätietoja:

Kirsi Kujala
Apulaiskaupunginpuutarhuri, Lahden kaupungin vihertoimi
kirsi.kujala(a)lahti.fi
puh. 050 5594 186

Lotta Palomäki
Ympäristökasvattaja, Lahden seudun ympäristöpalvelut
lotta.palomaki(a)lahti.fi
puh. 050 5391 693

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs