Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Lahti Race pelin voittajat palkittiin matkalahjakorteilla

Lahden kaupunki

Lahti Race pelin voittajat palkittiin matkalahjakorteilla

Tiedote.
Julkaistu: 20.03.2017 klo 17:10
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahtelainen opiskelija Salla Natunen voitti Lahti Race kaupunkiseikkailupelin ja Villähteellä asuva Liisa Strandén puolestaan Lahti Race Extreme pelin. Voittajille luovutettiin maanantaina pääpalkinnot, Lahti Race pelin 1000 euron matkalahjakortti ja Lahti Race Extreme pelin 500 euron matkalahjakortti. Voittajat kuvasivat tuoreeltaan tunnelmia:

- Pelaaminen oli hauskaa ja tutustuin moniin keskustan liikkeisiin, joissa en ollut käynyt aiemmin. Jatkossa kannattaa kiinnittää kuitenkin huomiota erityisesti sosiaalisen median markkinointiin, kuvasi Salla Natunen.

- Tapasimme myös monia pelaajia kaupungilla ja heidänkin kanssaan tuli juteltua, kertoo Liisa Strandén.

Lahti Race on digitaalinen kaupunkiseikkailu, jota pelattiin Lahden keskustassa sekä satamassa MM-kisojen aikana. Pelaajia oli kaikkineen n. 500 henkeä. Vaikka pelaajamäärät jäivät huomattavasti odotuksista, olivat monien yrittäjien kokemukset pelistä myönteisiä.  Pelin kautta syntyi yrittäjille uusia asiakaskontakteja ja se toi aktiviteettia hiihtoloman viettäjille myös kaupungin keskustaan. Peli onnistui houkuttelemaan erityisen hyvin nuoria naisia, joita oli pelaajista peräti 70 %.

Mukana olleille yrityksille toteutettu kysely paljasti, että 80 % heistä oli melko tai erittäin tyytyväisiä Lahti Race pelin ideaan. Parannettavaa jäi erityisesti pelin markkinointiin. Pelin teknisiä haasteita ratkottiin koko pelin ajan. Yhteistyö Mikkelissä toimivan Observis Oy:n kanssa toimi hyvin.

Pelin taustalla toiminut työryhmä kokosi yhteen lähes 30 yritystä pääosin Lahden keskustasta. Yritykset tarjosivat peliin tehtävärasteja. Työryhmässä olivat mukana Saara Vauramo ja Pia Rantanen Lahden kaupungilta, Janne Viitamies Lahti City ry, Maria Ansas Lahti Region Oy, Heidi Freundlich Lahden ammattikorkeakoulusta sekä Timo Paakki ja Tommi Kainulainen Observis Oy:sta. Lahti Race pelille voi tulla jatkoa tulevaisuudessa esim. pienemmän yleisötapahtuman yhteydessä ja uusilla sisällöillä.

Lisätietoja

Saara Vauramo, ympäristöjohtaja
Lahden kaupunki
0447161585

Liitetiedostot

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs