Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Lahtelainen vuoden Ympäristötekijä haussa

Lahden kaupunki

Lahtelainen vuoden Ympäristötekijä haussa

Tiedote.
Julkaistu: 01.09.2016 klo 13:46
Julkaisija: Lahden kaupunki

Vuoden Ympäristötekijää etsitään taas! Vuoden Ympäristötekijä tunnustus on jo useana vuotena jaettu yksityishenkilölle, yhdistykselle, yritykselle tai muulle taholle, joka on osoittanut esimerkillistä toimintaa ympäristön ja luonnon hyväksi. Ehdota meille, kuka sinun mielestäsi ansaitsisi kunnian olla vuoden Ympäristötekjä 2016!

Viime vuonna vuoden Ympäristötekijä tunnustus jaettiin usealle yksittäiselle henkilölle, heidän vapaaehtoistyöstään lähiympäristön siisteyden, viihtyisyyden ja turvallisuuden hyväksi. Muita vuoden Ympäristötekijäpalkinnon saajia ovat olleet mm. Itä-Hämeen Martat ry, Kestävän Kulutuksen Keskus Patina ja Ritatorin palvelutalon henkilökunta.

Ehdotuksen vuoden Ympäristötekijäksi voi lähettää 11.9.2015 mennessä Ympäristöneuvontaan, Askonkatu 2, 15100 Lahti tai sähköisesti osoitteeseen ymparisto@lahti.fi

Vuoden ympäristötekijän valitsee Lahden kaupungin Ympäristökehitys-tiimi. Voittaja palkitaan Ympäristökylässä Lahden torilla 22.9.2016.

Lisätietoja antaa

Sari Knuuti
sari.knuuti@lahti.fi
p. 050 387 8735

 

 

Ympäristöviikon 20. juhlavuotta vietetään tänä vuonna viikolla 38, 19.9-25.9.2016 Ympäristöviikkoon voivat osallistua kaikki. Ympäristöviikolla voit järjestää oman tapahtuman tai teemapäivän tai osallistua muiden järjestämiin tapahtumiin. Tärkeää on huomata, kuinka yhdistämällä voimamme vaikutamme ympäristöön pienilläkin teoilla.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs