Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Kutsu lehdistötilaisuuteen 18.3: Suomen oma energiewende – kupla vai kultaa?

Suomen Tuulivoimayhdistys ry

Kutsu lehdistötilaisuuteen 18.3: Suomen oma energiewende – kupla vai kultaa?

Kutsu.
Julkaistu: 11.03.2015 klo 13:59
Julkaisija: Suomen Tuulivoimayhdistys ry

Energiaremontti2015 -kampanja ja Suomen Tuulivoimayhdistys ry puhuvat kestävän energiapolitiikan puolesta. Energiavallankumouksen eturintamamaan Saksan energiakäänteestä - Energiewendestä - kertoo Abo Wind Oy:n toimitusjohtaja Dr. Klaus Pötter.

Aika: 18.3.2015. klo. 8.30 – 10.00

Paikka: Vaasan kaupungintalo, Senaatinkatu 1 (suuri kokoushuone 2. krs). Kokoontuminen infopisteessä 2. kerroksen tasanteella.

Energiaremontti2015 -kansalaiskampanja vaatii, että Suomi siirtyy täysin uusiutuvalla energialla toimivaan älykkääseen järjestelmään vuoteen 2050 mennessä. Energiaremontti vahvistaa Suomen kilpailukykyä nopeasti kasvavilla teknologiaviennin markkinoilla, tuo työpaikkoja, ja parantaa vaihtotasetta. Kampanjan on käynnistänyt ryhmä uuden energian mahdollisuuksista innostuneita kansalaisia. Kampanjalla on laajasti tukijoita niin yritysmaailmassa, tiedeyhteisössä kuin läpi puoluekentän.

Suomen Tuulivoimayhdistys ry (STY) tukee Energiaremontti2015 -kampanjaa, sillä tuulivoimalla on oma tärkeä roolinsa kampanjatavoitteen saavuttamisessa. Tuulivoima tuo Suomeen investointeja, puhdasta ja omaa energiantuotantoa sekä tarjoaa tälläkin hetkellä yli 5 000 työpaikkaa. Lisäksi tuulivoima laskee sähkön hintaa ja nostaa Suomen energiaomavaraisuuden tasoa. Ilman lähitulevaisuuden selkeitä uusia tavoitteita tuulivoimaan ja uusiutuvaan energiaan jo tehty panostus jää vaille täyttä hyötyään.

Tilaisuudessa Energiaremontti2015 -kampanjaa esittelee Ida Bergmann. Saksan Energiewendestä kertoo Abo Wind Oy:n toimitusjohtaja Dr. Klaus Pötter, ja Suomen Tuulivoimayhdistyksen hallitusohjelmatavoitteista toiminnanjohtaja Anni Mikkonen.

Aamukahvia ja purtavaa on tarjolla alkaen 8.30 ja ohjelma alkaa 8.45. Tervetuloa!

Ilmoittautumiset: tuuli@tuulivoimayhdistys.fi

Lisätietoja:

Energiaremontti2015

Ida Bergmann

045 636 2348

 

Suomen Tuulivoimayhdistys ry

Anni Mikkonen

Toiminnanjohtaja

040 771 6114

Tuulivoima - Puhdasta, turvallista, suomalaista.

Suomen Tuulivoimayhdistys ry (STY) on tuulivoima-alan edunvalvontajärjestö, joka kokoaa yhteen tuulivoima-alasta kiinnostuneita yksityishenkilöitä, yrityksiä ja muita tahoja. Vuonna 1988 perustettu yhdistys jakaa tietoa, ja tukee tuulivoima-alan kehitystä ja toimintaa Suomessa. STY:llä on yli 170 yritysjäsentä ja noin 200 henkilöjäsentä, joiden yhteinen tahtotila on edistää tuulivoimarakentamista. Yritysjäsenet edustavat lukuisia eri toimialoja.

STY:n verkkosivut

STY:n aineistopankki

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs