Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Kasiluokkalaiset menevät metsään

Metsähallitus

Kasiluokkalaiset menevät metsään

Kutsu.
Julkaistu: 19.09.2016 klo 13:52
Julkaisija: Metsähallitus

Metsäalan toimijat vievät Rovaniemen kaikki kahdeksasluokkalaiset metsään tällä viikolla. 20.-23.9. 650 koululaista viedään tutustumaan metsien mahdollisuuksiin Mottimetsään Norvajärven pohjoispuolelle.

Koululaisille esitellään metsätaloutta, virkistyskäyttöä, maaperätutkimusta, harrastustoimintaa ja niin edelleen. Päivän tarkoituksena on opettaa koululaisia ymmärtämään luontoa ja luonnon kestävää käyttöä, sekä kannustaa vierailemaan useammin luonnossa.

Ajo-ohje Mottimetsään: Kaikkiaan matka on n. 25km Rovaniemen keskustasta. Kaupungista lähdetään nelostietä pitkin kohti Napapiiriä ja käännytään Norvajärven risteyksestä oikeanpuoleisen liittymän kautta vasempaan Norvatielle. Seuraavaksi käännytään vasempaan Norvan länsitielle, jota pitkin ajetaan 12,6km. Käännytään vasemmalle Lamminrovantielle (risteyksessä puinen Mottimetsä-kyltti). Ajetaan eteenpäin kunnes ohitetaan vasemmalla näkyvä hiekkarinne. Pian sen jälkeen käännytään risteyksestä vasempaan kohti Joutolammen tupaa. Tukikohtamme on n. 1,5km Lamminrovantien risteyksestä. Parkkipaikka on toiminta-alueen jälkeen hiekkatien varressa.

Lisätietoja

Piritta Marttila, oppimisinnoittaja, Metsähallitus

piritta.marttila@metsa.fi, 040-147 7871

 

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs