Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Kaivostoiminta, korkein hallinto-oikeus ja SuomiAreena.

Korkein hallinto-oikeus

Kaivostoiminta, korkein hallinto-oikeus ja SuomiAreena.

Kutsu.
Julkaistu: 11.07.2014 klo 11:35
Julkaisija: Korkein hallinto-oikeus

Korkein hallinto-oikeus on mukana SuomiAreenassa 15.7.2014 kello 15.45 – 17.00. Pohdimme kaivosten toimintaan liittyviä asioita monesta tulokulmasta. Keskustelumme on saanut nimekseen Kaivokset – luonto, raha, ihminen vai ne kaikki? Asia on ajankohtainen Porissa ja ympäristössä nyt, kun Harjavallan Norilsk Nickel –tehtaalta on päässyt nikkeliä Kokemäenjokeen.

Korkeinta hallinto-oikeutta keskustelussa edustaa hallintoneuvos Kari Kuusiniemi. Mukana ovat myös johtava asiantuntija Ilpo Kuronen, Suomen luonnonsuojeluliitosta, ylijohtaja Kari Pääkkönen Kainuun ely-keskuksesta ja Pekka Suomela -  Kaivannaisteollisuus ry:n toiminnanjohtaja. Keskustelun vetää toimittaja Tapani Leisti Yleisradiosta. Hän on perehtynyt pohjoisen kaivostoimintaan ja siihen liittyviin kysymyksiin useiden vuosien ajan.

Keskustelumme on telttaravintola Smilersissä Jazzkadulla tiistaina 15.7 kello 15.45 – 17.00.

Käy tutustumassa SuomiAreenan ohjelmaan ja KHO:n osioon tarkemmin: http://suomiareena.fi/tapahtumat/38-kaivokset-luonto-raha-vai-molemmat/

Lisätietoja: Päivi Musakka, viestintäpäällikkö, korkein hallinto-oikeus, 050 341 1347

 

Korkein hallinto-oikeus käyttää ylintä tuomiovaltaa hallintolainkäyttöasioissa. Suurin osa korkeimmassa hallinto-oikeudessa ratkaistavista asioista tulee valituksina muista hallintotuomioistuimista.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs