Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Veneily » Kaksi uutta XO 250 -venettä lanseerataan Helsingin venenäyttelyssä 6.2.2015 klo 12:00.

Oy Otto Brandt Ab

Kaksi uutta XO 250 -venettä lanseerataan Helsingin venenäyttelyssä 6.2.2015 klo 12:00.

Tiedote.
Julkaistu: 05.02.2015 klo 12:46
Julkaisija: Oy Otto Brandt Ab

XO Boats lanseeraa tuotteet julkisiksi avajaispäivänä klo 12:00. Tilaisuudessa  XO Boats Oy:n toimitusjohtaja Henrik Thelen esittelee uutuudet yhdessä mallin suunnitelleen suomalaisen huippudesignerin, Jarkko Jämsenin, kanssa. XO Boats:n osasto sijaitsee hallissa 6, osastolla 6g41. XO Boats Oy:n sekä Suomen jälleenmyyjän, Bike & Boat World Oy:n, henkilökunta on paikalla koko näyttelyn ajan. Tervetuloa lehdistötilaisuuteen.

XO 250 -venemallisto on suunniteltu asiakkaiden palautteen mukaisesti. Uusi vene tulee korvaamaan XO 240 Open -malliston. XO 250 -veneen suunnittelun pohjalla on ollut ajatus 2-4 henkilöstä viettämässä mukavaa ja aurinkoista päivää merellä. Veneen takapenkki on laajennettu isommaksi sohvaksi niin, että sen voi levittää kunnolliseksi alustaksi auringon ottamista varten. Veneen kuomu on piilotettavissa tämän sohvan alle. Lisäksi uudessa mallissa on huomioitu mahdollisuus jääkaappiin, joka mahdollistaa pidemmät päiväretket merellä kylmän juoman kera. Veneen ajokokemusta on parannettu kiinnittämällä huomiota kuskin ergonomiseen asentoon modernilla paneelilla, jossa on mukana taitettava piirturi. Lisäksi uudelleen muotoillut penkit tarjoavat pehmeän kyydin kovissakin olosuhteissa.

XO kehittää palvelukonseptiaan. Kolme uutta premium -palvelua lanseerataan veneilykaudelle 2015 parantamaan XO veneiden asiakkaiden asiakaskokemusta ja niiden hankinnasta kiinnostuneiden palvelua. 

XO Test Drive on koko vuoden voimassa oleva koeajosatama Englannissa, Poole:n kaupungissa. Sataman ja alueen vesistö on ideaali täydellisen XO -merikokemuksen hankkimiseksi. Suojaisa satama, mutta lähellä sijaitseva avomeri pitävät huolen että testiajo on turvallinen, mutta myös XO:n mainioita ajo-ominaisuuksia esittelevä. Lennät Heathtrow:n kentälle, ja XO Boats pitää henkilökohtaisella kuljetuksella huolen satamaan kyyditsemisestä. Jos teet XO -veneen ostopäätöksen matkan aikana, vähennämme matkan kulut veneen hankintahinnasta.

Jos et tavoita paikallista jälleenmyyjääsi mahdollisten veneeseen liittyvien ongelmien esiintyessä,  XO Help Desk palvelee sinua toukokuusta lokakuuhun seitsemänä päivänä viikossa, klo 7-19. Mikäli ongelmasi koskee valmistajan runkotakuun alaisia rakenteita, eikä venettä pystytä korjaamaan 5 arkipäivän kuluessa, XO Boats tarjoaa toisen XO -venetuotteen käyttöösi veloituksetta korjauksen ajaksi.     

XO Academy on tarkoitettu kaikille XO -veneiden omistajille ja niiden ostoa suunnitteleville. Ohjelma on kehitetty kasvattamaan XO -veneiden omistajien ajotaitoja. Kurssi kestää 1-2 päivää ja voi sisältää yön yli matkan. Ohjelma sisältää on muun muassa ajotilanteet eri nopeuksissa, satamaan saapumisen sekä lähtemisen ja tarvittavat taidot kovassa merenkäynnissä.   

 

Lisätietoa:

Antti Rapo
markkinointi- ja myyntipäällikkö Bike World Oy 
Työmatkapuhelin: +358 20 7757 304 
Matkapuhelin: +358 40 1592456 
Vaihde: +358 20 7757 200
antti.rapo@bikeworld.fi
Tuupakantie 7, 01740, Vantaa 
http://www.bikeworld.fi

 

Liitetiedostot

Otto Brandt -konserniin kuuluvat Bike & Boat World -vähittäismyymälät ovat laatumerkeistään (Honda, Polaris, KTM, Vespa, Victory, Honda Marine,  XO Boats, Nord Star, Delta, Nimbus, Paragon, Storebro, AMT, Silver, Faster, Sea Star, Terhi) tunnettu Suomen johtava moottoripyörien, mopojen, mönkijöiden ja veneiden vähittäiskauppa. Bike & Boat World palvelee Vantaan Tuupakassa, Turussa, Tampereella ja Helsingin Lauttasaaressa. http://www.boatworld.fi . 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs