Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Veneily » F2 MM-osakilpailu valtaa Peurungan

Peurunka

F2 MM-osakilpailu valtaa Peurungan

Tiedote.
Julkaistu: 13.05.2016 klo 09:47
Julkaisija: Peurunka

Laukaan Peurungassa järjestetään 10.–12. kesäkuuta Formula 2 ratamoottoriveneiden maailmanmestaruusosakilpailu. Kilpailu on F2-luokan MM-sarjan avauskilpailu. Luvassa on jännittäviä taistoja, kun huppukuskit ottavat mittaa toisistaan. Voitosta taistelee muun muassa F1-luokan kaksinkertainen maailmanmestari Sami Seliö.

- Odotan erittäin kovaa kilpailua ja hyvää tapahtumaa. Mitään vastaavaa ei ole aikaisemmin järjestetty Suomessa, joten on hienoa päästä järjestämään tällaista. Peurunka tarjoaa loistavat puitteet kilpailun järjestämiselle, hehkuttaa kilpailunjohtaja Milla Sohlström.

Luvassa todellista säpinää

Vuoden ensimmäisen F2 MM-osakilpailun voitosta tulee ajamaan 20 kuskia 10:stä eri maasta. Nämä huimapäät liitävät veden päällä vajaan 200 kilometrin tuntivauhdilla, joten kilpailuviikonloppu on täynnä vauhtia ja kutkuttavia tilanteita. Kuljettajat kamppailevat näyttävästi toisiaan vastaan kahdessa eri kilpailumuodossa. Tapahtuman käynnistää perjantaina 10. kesäkuuta F2 Midnight Speed Run, jossa ajetaan huippunopeuksilla tutkaa vastaan. Tapahtuma huipentuu lauantaina ajettaviin aika-ajoihin ja sunnuntain MM-osakilpailun finaaliin.

Maailman kovimmalla moottoriurheilukansalla riittää jännitettävää, kun mukana on kaksi suomalaista kuljettajaa: Harri Lehti sekä F1-luokan kaksinkertainen maailmanmestari Sami Seliö.

- Tällä kertaa mukana on myös moni F1-luokan kilpailija, mikä tekee kilpailusta entistä kiinnostavamman. F2-kuskeista mukana on viime vuonna hyvin pärjänneitä, muutamia uusia nimiä sekä paluun tekeviä kuskeja. Katsojat pääsevät varmasti nauttimaan huippukisasta, kertoo Sohlström.

GT-luokissa taistellaan Suomen mestaruuksista

Vauhdikkaassa kesätapahtumassa on valtavasti ohjelmaa myös MM-osakilpailun ulkopuolella. Kolmipäiväisen spektaakkelin aikana taistellaan GT-luokkien Suomen mestaruuksista ja kilpaillaan Marino Swing Cupissa. Myös historiikkiveneet ovat mukana näytöslajina.

Moottoriurheilun lisäksi Peurungassa viihdytään muillakin tavoin. Muun muassa varjoliito- ja flyboard-esitykset sekä musiikki, Suomen huutokauppakeisari ja messut pitävät huolen, että tapahtumasta löytyy viihdettä. Musiikkiesiintyjistä poimittakoon koko Suomen suosikki Juha Tapio sekä hittejä tehtaileva Teflon Brothers. Kilpailun yhteydessä järjestetään myös Keski-Suomen Veneily & Vapaa-ajan messut. Perheen pienimpiä viihdyttävät Hilarius Hiiri, Vesisankarit ja Veneilykoulu.

 

F2 World Championship Peurunka sosiaalisessa mediassa:

https://www.facebook.com/F2-World-Championship-Peurunka-181988338812171/

www.f2finland.fi

#F2Finland

 

Lisätietoja:

Milla Sohlström, F2 World Championship Peurungan kilpailunjohtaja: 040 705 1706, milla.sohlstrom@f2finland.fi

 

Liitteenä julkaisuvapaita kuvia. Kuvaajakrediitti: Tunsberg Boatrace.

Liitetiedostot

Kylpylähotelli Peurunka sijaitsee Keski-Suomessa, Laukaassa, n. 20 min ajomatkan päässä Jyväskylästä. Peurunka on tänä päivänä yksi suurimmista suomalaisista yksityisistä matkailualan toimijoista. Vuonna 2015 konserni teki 20 milj.€ liikevaihdon. Majoituskapasiteettia on 700 vuodepaikkaa ja puitteet mahdollistavat jopa tuhansien henkien tapahtumat. Matkailualueella on Kylpylähotellin lisäksi n. 20 toimijan verkosto, mm. terveys- ja hyvinvointipalvelut, golf-kenttä, jäähalli, mökit sekä elämyspalvelutuottajat.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs