Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Vuoden suomalainen viskiteko -tunnustus Teerenpelin Anssi Pyysingille

Teerenpeli Yhtiöt Oy

Vuoden suomalainen viskiteko -tunnustus Teerenpelin Anssi Pyysingille

Tiedote.
Julkaistu: 12.02.2016 klo 17:53
Julkaisija: Teerenpeli Yhtiöt Oy

Teerenpeli Yhtiöiden Anssi Pyysing palkittiin Vuoden suomalainen viskiteko –tunnustuksella perjantaina 12.2.2016 Uisge-tapahtumassa Vanhalla ylioppilastalolla Helsingissä. Tunnustuksen jakoi Suomen Mallaswhiskyseura ry. Vuoden suomalainen viskiteko -tunnustuksen tarkoituksena on nostaa esiin suomalaiseen viskikulttuuriin positiivisesti vaikuttaneita henkilöitä ja toimijoita.

Teerenpeli-viskeille palkintoja

Teerenpeli Tislaamon tarjonta on esillä kokonaisuudessaan Uisge-tapahtumassa 12.-13.2.2016. Osaa tuotteista on tarjolla rajallinen määrä.

Teerenpelin viskeistä tänä vuonna Teerenpeli Distiller´s Choice Rasi ylsi hopeiseen palkintoon ja Teerenpeli Distiller´s Choice Karhi sai pronssisen palkinnon pohjoismaisten viskien sarjassa. 

Lisätiedot:

Anssi Pyysing 
Teerenpeli Yhtiöt 
0500 830458

Suomen Mallaswhiskyseura ry 
Mika Jansson
mijansso@yahoo.com
040 7072472

Liitetiedostot

Teerenpeli Yhtiöt Oy on innovatiivinen ravintola-, tislaamo- ja panimoalan perheyritys, joka koostuu Teerenpeli- ja Taivaanranta-ravintoloista, Teerenpeli Panimo & Tislaamosta sekä Laivaravintola Teerenrannasta. Teerenpeli Yhtiöiden liikevaihto on yli 10 miljoonaa euroa ja yritys työllistää yli 70 henkilöä. teerenpeli.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs