Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Vuoden odotetuimmat joululahjapelit

Lautapelit.fi

Vuoden odotetuimmat joululahjapelit

Tiedote.
Julkaistu: 03.12.2015 klo 13:15
Julkaisija: Lautapelit.fi

 

Joulusesonki on käynnissä ja aika hankkia vuoden odotetuimmat lautapelilahjat pukinkonttiin.Vuoden uutuudet tarjoavat hauskaa yhdessäoloa ja ikimuistettavia hetkiä läheisten ihmisten parissa.

Joulun suosikkilahjoja tänä vuonna edustavat Vuoden Peli 2015 -kilpailun voittajat ja finalistit sekä myös vanhat pelisuosikit. Uutuuksien joukossa vuoden perhepelivoittaja Port Royal, perhepelifinalisti Pikku Prinssi, strategiapelifinalistit Augustus ja Cacao sekä partypelifinalisti Concept. Jokavuotiset pelisuosikit, kuten Carcassonne uudistetulla painoksellaan ja junareittienrakennuspeli Menolippu kääriytyvät lahjapaperiin. Jokaiselle perheelle ja peliseurueelle löytyy oma pelinsä!

Vuoden perhepelisuosikki on hauska ja kepeä korttipeli Port Royal. Pelissä pelaajat pyrkivät kasvattamaan mainettaan Karibian vilkkaassa satamakaupungissa. Peli sopii pienen kokonsa puolesta mukaan myös matkalle.

Perhepelisuosikkeja edustaa myös uutuus Pikku Prinssi, joka perustuu saman nimiseen kirjasarjaan. Pelissä kukin pelaaja pyrkii rakentamaan itselleen kauniin planeetan kodiksi Pikku Prinssin rakkaille eläimille.

Haastavampaa strategiapelikategoriaa edustavat tänä vuonna Augustus ja Cacao. Augustuksessa rakennetaan bingomaisen mekaniikan avulla omaa roomalaisimperiumia senaattoreineen ja valloituksineen. Laattojenasettelupeli Cacaossa pelaajat ovat heimopäälliköitä, jotka johtavat heimoaan maineeseen ja vaurauteen kasvattamalla ja kauppaamalla kaakaota.

Seurapelien maailmaa edustaa vuoden partypelifinalisti Concept, jossa pelaajat tekevät joukkueina arvoituksia laittamalla pelimerkkejä erilaisista symboleista koostuvalle laudalle. Peli sopii erityisesti isommille peliseurueille.

Peliharrastajallekin löytyy oma lahjasuosikkinsa. Klassiseen tietokonepeliin perustuva, kansainvälistäkin huomiota saanut M.U.L.E. The Board Game on lautapeli lämminsydämisestä, mutta samalla häikäilemättömästä kapitalismista. Peli on kokonaisuudessaan kotimaista käsialaa ja suunnattu kansainvälisille markkinoille. Se onkin julkaistu ainoastaan englanniksi. Näin suomalaista lautapeliosaamista viedään ulkomaille!

Lisätietoa:
Linda Bremer
p. (09) 622 5560
linda@lautapelit.fi
Lautapelit.fi 

www.lautapelit.fi

Cacap

Liitetiedostot

__________

Lautapelit.fi Oy on vuonna 1996 perustettu pelien maahantuontia, tukku- ja vähittäismyyntiä sekä pelijulkaisua harjoittava yritys. Yritys julkaisee suomenkielisiä painoksia maailmalla suosituista ja menestystä saavuttaneista lautapeleistä ja tuottaa myös pelejä kansainvälisille markkinoille.

Lautapelit.fi asettaa tavoitteensa korkealle ja kaiken toiminnan lähtökohtana on lauta- ja seurapelejä pelaava asiakas. Julkaisemien pelien täytyy olla parasta mitä markkinoilla on tarjota.

Lautapelit.fi - pelataan yhdessä!

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs