Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Vinkkejä vapaa-aikaan Turun Kirjamessuilta

Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala

Vinkkejä vapaa-aikaan Turun Kirjamessuilta

Tiedote.
Julkaistu: 26.09.2016 klo 09:39
Julkaisija: Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala

Turun kaupungin kulttuuritarjonta esittäytyy Turun kansainvälisillä Kirjamessuilla 30.9.–2.10.2016 osastolla A/67. Turun kulttuurin osasto tarjoaa runsaasti menovinkkejä vapaa-aikaan, kirjalöytöjä ja messutarjouksia. Samalla on mahdollisuus äänestää Palveleva Turku -kilpailussa.

TFO:n messutarjouksia ja virtuaalisia konserttielämyksiä

Osastolla voi kuunnella Turun filharmonisen orkesterin verkkokonsertteja ja tutustua orkesterin syyskauden ohjelmaan. Esittelyssä on myös kevättalvella ensi-iltansa saava ooppera Die Kalewainen in Pochjola, joka on yksi Suomen itsenäisyyden juhlavuoden kansallisia kärkihankkeita. Osastolla on myynnissä tarjoushintaisia lippuja Olli Mustosen Triptyykki-konserttiin 3.–4.11.

Teatteri tarjoaa messuhintaiset liput

Turun Kaupunginteatteri tarjoaa messuosastolla lippuedun, joka on saatavilla vain messujen ajan. Teatterin pisteellä voi myös osallistua teatterilippujen arvontaan, kuulla teatterin pikkujouluvinkit ja ostaa lippuja kaikkiin ohjelmiston teoksiin. Kaupunginteatterin syksyn ohjelmistossa ovat mm. moderni klassikko Kissa kuumalla katolla, kasarimusikaali Rock of Ages ja neurooseja käsittelevä komedia Toc Toc.

Kuvalähde-teos syväluotaa Museokeskuksen arvokasta valokuvakokoelmaa

Turun kaupungin historiallisen museon perintönä Turun museokeskuksen valokuvakokoelma on runsas. Kokoelma sai alkunsa 1800-luvun loppupuolella, kun vastaperustettuun museoon tehtiin lahjoituksia. Myöhemmin kokoelma kasvoi erityisesti Turku-kuvin. Tuore julkaisu Kuvalähde – Valokuvia Turun museokeskuksen kokoelmasta antaa historiallisen kontekstin ja uusia merkityksiä monille kokoelman valokuva-aineistoille. Teos sisältää valokuvia 1800-luvun lopulta nykypäivään. Kirjan artikkeleissa käsitellään valokuvaajia, kuvaamista, muistamisen funktiota ja kaupunkitematiikkaa. Uutuuskirja on myynnissä messuilla hintaan 28 euroa.

Kaupunginkirjasto vinkkaa tapahtumistaan

Messuosastolla on tarjolla tietoa myös Turun kaupunginkirjaston palveluista ja tapahtumista. Kirjastoissa voi syksyn aikana osallistua muun muassa mielenkiintoisiin luentosarjoihin, kirjailijatapaamisiin, musiikkiesityksiin sekä lasten ja nuorten tapahtumiin.

Kaupungin paras palvelu-uudistus valitaan äänestyksellä

Osastolla voi äänestää Palveleva Turku -kilpailussa. Kaupunkilaiset valitsevat viidestä Turun kaupungin palvelu-uudistuksesta mielestään parhaan palvelun. Mukana olevia palvelu-uudistuksia ovat esimerkiksi turku.fi-verkkopalvelu ja Nuokkaribiili. Äänestäneiden kesken arvotaan Turun Kaupunginteatterin lahjakortti.

Kuvaan Turun Mikaelin kanssa

Reformaation merkkivuoteen 2017 sukelletaan myös Turun kulttuurin osastolla, joka on mukana Reformaation merkkivuoden pelissä. Osastolta voi noutaa merkkivuoden teemalehden sekä samalla kuvauttaa itsensä Turun Mikaelin kanssa ja lähettää sähköisen tervehdyksen Turusta.

 

Lisätiedot:

  • Turun filharmoninen orkesteri, tiedottaja-markkinoija Inka-Maria Pulkkinen, p. 044 907 2091
  • Turun Kaupunginteatteri, viestintäassistentti Siiri Liitiä, p. 040 808 6824
  • Turun museokeskus, Hanna-Sanni Lähdeniemi, viestintäsuunnittelija, p. 044 907 2911
  • Turun kaupunginkirjasto, ts. tiedottaja Nina Huurrevaara, p. 040 578 7815
  • Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala, markkinointipäällikkö Kirsi Storckovius, p. 040 480 3521
  • Palveleva Turku -kilpailu, suunnittelija Emmi Välke, p. 040 703 6859

Em. sähköpostit: etunimi.sukunimi@turku.fi

  • Reformaation merkkivuosi 2017, projektikoordinaattori Katariina Ylikännö, Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä, katariina.ylikanno@evl.fi, p. 040 341 7649

Lue lisää:

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs