Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Vaski laajenee – Salo liittyy Vaski-kirjastoihin marraskuussa 2015

Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala

Vaski laajenee – Salo liittyy Vaski-kirjastoihin marraskuussa 2015

Tiedote.
Julkaistu: 22.10.2015 klo 15:53
Julkaisija: Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala

Varsinaissuomalainen kirjastoyhteistyö laajenee marraskuussa, kun Salo liittyy Vaskiin. Muutostöiden aikana kirjastoissa ei voi lainata, uusia eikä varata aineistoa. Myös verkkokirjasto on pois käytöstä. Muutoksen ansiosta kirjastojen tarjonta monipuolistuu ja asiointi helpottuu.

Kirjastojärjestelmä on poissa käytöstä 16.–23.11. nykyisellä Vaski-alueella ja 9.-23.11. Salossa. Kirjastoista ei tänä aikana voi lainata eikä varata aineistoa. Palauttaminen on mahdollista joissain kirjastoissa. Kirjastot tiedottavat itse poikkeuksellisista aukioloista ja rajoitetuista palveluista. Vaski-verkkokirjasto on poissa käytöstä enintään 30.11. saakka.

Järjestelmän päivitys koskee kaikkiaan 52:ta kirjastoa ja 7:ää kirjastoautoa alueella. Vaski-kirjastoissa on ennestään mukana seuraavat kunnat: Kaarina, Kustavi, Laitila, Lieto, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Paimio, Pyhäranta, Raisio, Rusko, Sauvo, Taivassalo, Turku, Uusikaupunki ja Vehmaa. Varsinais-Suomen maakuntakirjastona Turun kaupunginkirjasto toimii Vaski-kirjastojen veturina. Salon liittymisen jälkeen Vaski-alue kattaa lähes 90 % koko maakunnan väestöstä.

Vaski-kirjastojen kokoelmat ovat kaikkien asiakkaiden käytössä. Varattu aineisto kuljetetaan varausmaksun hinnalla siihen Vaski-kirjastoon, mistä se halutaan noutaa. Lainat voi palauttaa maksutta mihin tahansa Vaski-kirjastoon riippumatta siitä, mistä ne on lainattu tai minkä kirjaston kokoelmiin ne kuuluvat. Samalla kirjastokortilla voi asioida kaikissa Vaski-kirjastoissa. Laina-ajat, käyttösäännöt ja toimintakäytännöt ovat kaikilla Vaski-kirjastoilla yhteiset.

Liitteenä Vaski-alueen kartta (Mainostoimisto KMG Turku).

Lisätietoja:
Seutupalvelupäällikkö Ulla-Maija Maunu, puh. 040 9072 924, ulla-maija.maunu@turku.fi, Turun kaupunginkirjasto

 

 

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs