Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Uutuus AMT 230 BR

Oy Otto Brandt Ab

Uutuus AMT 230 BR

Tiedote.
Julkaistu: 18.12.2014 klo 14:45
Julkaisija: Oy Otto Brandt Ab

SUORITUSKYKYINEN JA TILAVA MONITAITURI

AMT-Veneet Oy täydentää venemallistoaan tuomalla menest yksekkään 230 DC:n rinnalle avokeulaisen 230 BR-sisarmallin. Vene on suunniteltu ennen kaikkea kuluttajille, jotka haluavat yhteys- ja huviveneen nopeaan ja vaivattomaan veneilyyn. Tilavan etuavotilan kautta veneeseen kulkeminen on helppoa ja turvallista sekä tavaroiden lastaaminen ja kuljettaminen vaivatonta. Veneen yksityiskohdat on suunniteltu helppokäyttöisiksi aina kuomusta lepuuttajien kiinnikkeisiin.

 amt_230_br_15_both

TILAT

Veneen säilytystilat ovat kokoluokassaan vertaansa vailla – U-mallisen takapenkin ja turkin alle sekä pulpet tien säilytystiloihin mahtuvat kookkaammatkin vapaa-ajan varusteet aina vesisuksista kalastustarvikkeisiin. Kaikki säilytystilat on varustettu Abloyn yksiavainjärjestelmällä, joten arvokkaatkin tavarat voi huoletta jättää veneeseen säilytykseen.

SUORITUSKYKY

Veneen suorituskyky on erinomainen: 250-hevosvoimaisella perämoottorilla huippunopeus on noin 50 solmua ja matkanopeudella kulutus on alle litran merimaililla. Alhainen kulutus ja suuri polttoainetankki mahdollistavat pitkän toimintasäteen – jopa 200 merimailia. Hiljainen ja tukeva runko kestää isommankin moottorin aina 300-hevosvoimaiseen asti.

VARUSTUS

Tasokkaassa AMT 230 BR:ssä toteutuvat kaikki AMT:n tavaramerkit – runsas vakiovarustus ja laadukkaat komponentit. Veneessä on vakiona muun muassa pakolliset varusteet, kuten kiinnitysköydet, ankkuri, ankkuriköysi, mela, lepuuttajat köysineen sekä värirunko.

AINA RANTAAN -RAKENNE

AMT 230 BR -veneessä on Aina rantaan -rakenne, joka parantaa merkittävästi veneen turvallisuutta hätätilanteen sattuessa. Aina Rantaan -rakenne pelastaa veneilijät merihädästä, jos veneen runkoon on karilleajon yhteydessä tullut vettä vuotava murtuma. Avotilantyhjennyksen sulkemisen jälkeen veneen kansi alkaa kelluttaa venettä, vaikka runko täyttyisikin vedellä. Näin saadaan enemmän aikaa kutsua apuvoimia, tai jos moottori säilyy ajokunnossa, veneilijä pääsee ajamaan kuivana lähimpään rantaan.

MUUNNELTAVUUS

AMT 230 BR on räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaan. Veneen lisävarusteet voidaan vapaasti valita runsaasta vakiovarustelistasta, josta löytyvät muun muassa apukuljettajan tuplaistuin, pentterimoduuli sekä useita erilaisia jääkaappivaihtoehtoja. Myös veneen väritys voidaan kustomoida haluttuun muotoon. Veneen rungon väritykseen on valittavissa vakiorunkovärien harmaan ja valkoisen lisäksi runsas valikoima erilaisia kulutusta kestäviä teippejä sekä lähes rajaton määrä ruiskulla maalattavia metallivärejä.

LISÄTIETOJA:

amt-premium-boats-logo

AMT-Veneet Oy
Mikael Winqvist
puh. +358 (0)40 545 6252
e-mail: mikael.winqvist@amtboats.fi
www.amtboats.fi

Materiaalit:

Lehdistotiedotteen materiaalit ovat ladattavissa: http://media.brandt.fi?w=WOH_20U

Liitetiedostot

Oy Brandt Ab on osa vuonna 1905 perustettua Otto Brandt -konsernia, johon kuuluvat Honda- ja Yanmar-maahantuoja Oy Brandt Ab, Oy Telva Marine Ab, TerhiTec Oy (Terhi-, Sea Star- ja Silver-veneet), Polaris-maahantuoja Brandt-Polaris Oy sekä Suomen suurin moottoripyörä- ja mönkijätalo Bike World Oy.

 

AMT-veneet Oy suunnittelee, kehittää ja valmistaa tuotteensa itse. Lopputuloksena syntyvät AMT-veneet täyttävät vaativimpienkin veneilijöiden toiveet. Suomalaisuus on AMT-veneiden filosofiassa keskeinen ominaisuus – alkaen suunnittelusta ja päätyen valmistukseen sekä ammattitaitoisiin AMT-kauppiaisiin. AMT onkin ensimmäinen venemerkki, jolle myönnettiin Suomalaisen Työn Liiton avainlippu. AMT-veneet valmistetaan Kontiolahdella kahdessa modernissa tehtaassa, joiden kapasiteetti on peräti 1600 venettä vuodessa. Tutustu: http://www.amtboats.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs