Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » UEFA Champions League kausi käynnistyy suomalaiskohtaamisella

Viaplay/Viasat

UEFA Champions League kausi käynnistyy suomalaiskohtaamisella

Tiedote.
Julkaistu: 13.09.2016 klo 11:39
Julkaisija: Viaplay/Viasat

UEFA Champions League –kausi alkaa tänään illalla ympäri Eurooppaa. Viasatin tiistain pääpeleinä nähdään PSG - Arsenal sekä Manchester City - Borussia Mönchengladbach ja keskiviikon peleinä Leverkusen - TsSKA Moskova sekä Juventus – Sevilla. Viaplay näyttää kaikki kierroksen ottelut.

Alkavasta kaudesta tekee erityisen kiinnostavan suomalaispelaajien läsnäolo. Mukana on peräti kolme suomalaista; Suomen ykköspelaaja Roman Eremenko (TsSKA Moskova), Kasper Hämäläinen (Legia Varsova) ja tämän hetken kuumin suomalainen ja yksi kuumimmista nuorista hyökkääjistä Euroopassa, hattutempun viikonloppuna Saksan Bundesligassa viimeistellyt Leverkusenin Joel Pohjanpalo.

Mestarien liigan finaali on ohittanut Super Bowlin maailman seuratuimpana vuosittaisena urheilutapahtumana. Viime vuonna voiton vei Real Madrid mutta nyt aloitetaan jälleen puhtaalta pöydältä ja kaikki on mahdollista.  Kausi on pitkä ja siihen mahtuu taatusti runsaasti yllätyksiä ja suuria tunteita. Finaali pelataan Cardiffissa, Walesissa 3.6.2017

“Seuraamme Mestarien liigaa tarkasti jokaisena pelipäivänä ja käymme studiossa läpi otteluiden lisäksi myös kilpailun suurimpia puheenaiheita. Viasatsport.fi-sivustolla seurataan Mestarien liigaa myös pelipäivien ulkopuolella”, Viasatin jalkapallotuottaja Antti Salo kertoo.

Viasatin UEFA Champions League studioissa nähdään viime kaudelta tuttu miehitys. Otteluita analysoidaan Pasi Rautiaisen ja Mika Kottilan räväkällä ja asiantuntevalla otteella. Studioisäntänä toimii Ville Klinga. Ensimmäisessä studiolähetyksessä tullaan ennakoimaan koko tulevan kauden lähtöasetelmat.

“Pasi Rautiaisen ja Mika Kottilan yhteistyö studiossa kehittyi viime kaudella koko ajan. Nyt pääsemme jatkamaan ikään kuin viime kauden tarinaa”, studioisäntä Ville Klinga kuvailee tekijätiimin tunnelmia.

Viasat näyttää lohkovaiheessa 4-6 ottelua viikossa. Studiot alkavat tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 21 ja niissä käsitellään kattavasti kaikki illan pelit. Viaplayssa on katsottavissa kaikki UEFA Champions Leaguen ottelut jokaiselta pelipäivältä.

 

Viikon otteluohjelma:

Ti 13.9.

Studio klo 21, Viasat Jalkapallo & Viaplay
PSG – Arsenal klo 21.40, Viasat Jalkapallo & Viaplay (selostus Tuomas Virkkunen)
Manchester City - Borussia Mönchengladbach klo 21.30, Viasat Urheilu & Viaplay (selostus Ville Kuusinen)
Barcelona – Celtic klo 21.30, Viasat Fotball & Viaplay
PSV – Atlético Madrid klo 21.30, Viasat Hockey & Viaplay


Ke 14.9.

Studio klo 21, Viasat Jalkapallo & Viaplay
Juventus – Sevilla Viasat klo 21.40, Jalkapallo & Viaplay (selostus Tuomas Virkkunen)
Leverkusen – CSKA Moskva klo 21.30, Viasat Urheilu & Viaplay (Ville Kuusinen)
Real Madrid – Sporting klo 21.30, Viasat Fotball & Viaplay
Club Brügge – Leicester klo 21.30 Viasat Sport & Viaplay
Porto – FC Köpenhamn klo 21.30, Viasat Hockey & Viaplay

Maalikooste seuraavana aamuna 9.30 Viasat Jalkapallo -kanavalla

 

Lisätietoja:

Ville Klinga, vastaava tuottaja, Viasat Sport
+358 40 5535588
ville.klinga@viasat.fi

Erika Miramo, Head of Marketing & PR, Viasat Finland
+358 40 5485777
erika.miramo@viasat.fi

Liitetiedostot

 

Modern Times Group (MTG) ja Viasat Finland Oy

Oy Viasat Finland Ab on osa kansainvälistä, kuudessa maanosassa toimivaa Modern Times Group (MTG) mediakonsernia, johon kuuluu maksu- ja ilmaistelevisioita, radioita, online-palveluita ja tuotantoyhtiöitä. MTG:n Viasat Broadcastingiin kuuluu ilmais- ja maksutelevisiokanavia, jotka ovat saatavilla Viasatin oman satelliitin kautta, televisiolähetysverkoissa (kaapeli, satelliitti ja IPTV) ja netissä. Modern Times Group on kasvuyritys ja se on listattu Tukholman Nasdaq OMX -pörssissä.

Suomessa Viasat lähettää kanavapakettejaan oman satelliitin kautta sekä kaapeli- ja laajakaista-tv- ja antenni tv -lähetyksinä. Suomessa Viasat aloitti lähetykset vuonna 1996. Lisätietoja www.viasat.fi

Viaplay

Viaplay on Pohjoismaiden johtava televisio-ohjelmien, elokuvien ja urheilun suoratoistopalvelu. Viaplay tarjoaa uusimmat tv-sarjat, tuhansia suosittuja elokuvia ja lisäksi huippu-urheilua suorina lähetyksinä. Viaplay on saatavilla Internetiin yhdistettävien laitteiden, kuten tietokoneiden, älypuhelimien, tablettien, Smart TV-televisioiden, Apple TV:n, Chromecastin, Viasatin digiboksien sekä Xbox 360- ja Playstation 3 ja Playstation 4 -pelikonsolien kautta. Lue lisää osoitteessa www.viaplay.fi

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs