Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Tuhat petipaikkaa kasassa hiihdon MM-kisojen yksityismajoitukseen

Lahti 2017

Tuhat petipaikkaa kasassa hiihdon MM-kisojen yksityismajoitukseen

Tiedote.
Julkaistu: 21.04.2016 klo 15:10
Julkaisija: Lahti 2017

Lahtelaiset ovat lähteneet runsain joukoin tarjoamaan yksityismajoitusta ensi vuoden pohjoismaisten hiihtolajien MM-kisavieraille. Alkuperäinen tuhannen petipaikan tavoite on täynnä ja haku jatkuu, jotta suureen kysyntään pystytään vastaamaan.
 
Vuoden 2017 MM-kisoihin odotetaan satojatuhansia kävijöitä. Lahden seudun hotellien ollessa jo varattuja yksityismajoitus mahdollistaa kisakävijöille yöpymisen hyvinkin lähellä kisapaikkaa. Kiitos aktiivisten lahtelaisten, alun perin tavoitteeksi asetettu tuhat vuodepaikkaa on täynnä, kun kisoihin on aikaa vielä kymmenen kuukautta.
 
- Majoituspaikat ovat menneet kuin kuumille kiville, joten lisää tarvitaan. Seuraava tavoite onkin 2 000 petipaikkaa, joka sekin on realistinen, sillä saamme yhteydenottoja hyvällä tahdilla. Toivotamme kaikki lahtelaiset tervetulleeksi mukaan talkoisiin, kertoo Lahti Regionin myyntikoordinaattori Mirka Syvänen.
 
- Kysyntää on kaikenkokoisille asunnoille. Yksiöt ja kaksiot, erityisesti sellaiset, joissa omistaja ei ole itse paikalla kisojen aikana, ovat tällä hetkellä hyvin kysyttyjä. Asiakkaat toivovat kohteita, joissa saisi olla omassa rauhassa. Tarvitsemme edelleen myös kohteita, joissa omistaja tarjoaa makuuhuoneen tai kaksi tai esimerkiksi omakotitalon yläkerran, jatkaa Syvänen.
 
Minimiaika vuokraukselle on kaksi vuorokautta, mutta kysyntää on eri pituisille jaksoille, esim. pitkiksi viikonlopuiksi ja erityisen paljon kisojen toiselle viikolle.  
 
Lahti Region vastaa asuntojen markkinoimisesta asiakkaille, majoituksen laskuttamisesta ja tilityksistä asuntojen omistajille sekä toimii yhteyshenkilönä majoittujan ja asunnon omistajan välillä. Pienemmät asunnot hinnoitellaan henkilöhinnoin per vuorokausi ja isommat, esim. omakotitalot könttähinnoin. Majoitus sisältää liinavaatteet ja pyyhkeet, mutta ei siivousta eikä ruokapalveluita.
 
Haluatko tarjota asuntoasi yksityismajoitukseen?
Lisätiedot ja esitietolomake osoitteessa http://www.lahtiregion.fi/mm2017
Lomakkeen täytettyäsi sinuun otetaan yhteyttä.
 
Haluatko tiedustella yksityismajoitusta kisavierailusi ajaksi?
Ota yhteyttä: sales@lahti2017.fi
 
Lisätiedot:
Lahden seutu - Lahti Region Oy, myyntikoordinaattori Mirka Syvänen, 040-142 8444

 

#Lahti2017
FIS Nordic World Ski Championships
Pohjoismaisten hiihtolajien MM-kilpailut
22.2.-5.3.2017

www.lahti2017.fi
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
LinkedIn

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs