Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Timo Sokura vetää kaupunginteatterin kulissikierroksia 29. ja 30. huhtikuuta

Lappeenrannan kaupunginteatteri

Timo Sokura vetää kaupunginteatterin kulissikierroksia 29. ja 30. huhtikuuta

Tiedote.
Julkaistu: 18.04.2016 klo 09:52
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunginteatteri

Lappeenrannan kaupunginteatterin musiikkinäytelmän Kolmen pennin ooppera viimeisinä näytöspäivinä perjantaina 29.4. ja vappuaattona 30.4. on mahdollista päästä tutustumaan uuden teatteritalon kulisseihin. Ilmaiselle kulissikierrokselle pääsee 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta ja kierrospäivien jompaankumpaan Kolmen pennin oopperaan lipun ostanutta asiakasta.

Teatterinjohtaja Timo Sokuran vetämät esittelykierrokset lähtevät yleisölämpiöstä molempina päivinä tasatunnein klo 16, 17 ja 18. Kierroksen kesto on noin 30 minuuttia. 

Kierroksia järjestetään 6 kappaletta, yhteensä 120 katsojalle. Kierroksille osallistuminen edellyttää ilmoittautumista asiakaspalvelukeskus Winkkiin to 28.4. mennessä. Asiakaspalvelukeskus Winkki sijaitsee kaupungintalon toritasossa (Villimiehenkatu 1) ja on avoinna ma–ke ja pe klo 8–16 sekä to 8–17, puh. 05 616 2220. Ilmoittautumisia otetaan vastaan myös sähköpostitse teatteri@lappeenranta.fi

Viimeiset Kolmen pennin oopperan näytökset ovat pe 29.4. klo 19 ja la 30.4. klo 19 suurella näyttämöllä. Lappeenrannan kaupunginteatteri sijaitsee kauppakeskus IsoKristiinan laajennusosan kolmannessa kerroksessa (Kaivokatu 5).

 

Lisätietoja:

Teatterinjohtaja Timo Sokura, puh. 040 670 0508
timo.sokura@lappeenranta.fi

 

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs