Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Tie terveyteen käy arkisten valintojen kautta

Marttaliitto ry

Tie terveyteen käy arkisten valintojen kautta

Tiedote.
Julkaistu: 09.09.2016 klo 08:35
Julkaisija: Marttaliitto ry

Marttojen valtakunnallisen Kauha ja kukkaro -viikon tapahtumat ovat 12.-16.9.2016. Tapahtumissa perehdytään, miten tie terveyteen käy arkisten valintojen kautta.

Olet tervetullut tapahtumiimme keskustelemaan ja kuuntelemaan, miten ruokavalinnoilla voi edistää terveyttä ja hyvää oloa. Annamme vinkkejä, miten kasvisten lisääminen ja hyvien rasvojen valinta onnistuvat ruuan mausta tinkimättä. Opastamme myös miten tulla taidokkaaksi ruuanlaittajaksi ja maustajaksi vähemmällä suolan käytöllä.

Kauha ja kukkaro -tapahtumat

Tervetuloa mukaan tapahtumiimme - tule oppimaan uutta, kokemaan tekemisen iloa ja onnistumisen elämyksiä! Kauha- ja kukkarotapahtumat löytyvät nettisivultamme.

Lisätietoja:

Marttaliitto ry

Kaisa Härmälä, kehittämispäällikkö
puh. 050 511 8007 kaisa.harmala(at)martat.fi

Arja Hopsu-Neuvonen, kehittämispäällikkö 
puh. 050 511 8116 arja.hopsu-neuvonen(at)martat.fi

Liitetiedostot

Martat on kansalaisjärjestö, joka edistää kotien ja perheiden hyvinvointia ja kotitalouden arvostusta. Vaikutamme, autamme, opastamme ja inspiroimme. Ideoimme ja teemme ruokaan, ravitsemukseen, puutarhanhoitoon, ympäristöön, kodin talouteen ja kodinhoitoon liittyvää aineistoa tarjoten tekemisen iloa ja onnistumisen elämyksiä. Valtakunnalliseen keskusjärjestö Marttaliittoon kuuluu 15 alueellista piiriä, joissa kotitalous- ja puutarha-asiantuntijat neuvovat ja kouluttavat. Kotitalousneuvontamme tavoitti vuonna 2015 lähes 112 000 henkilöä. Paikallisia marttayhdistyksiä on 1300 ja niissä 46 600 jäsentä. Martat viihtyvät ja harrastavat yhdessä sekä järjestävät yhdistyksissä tapahtumia kotitalouden, kädentaitojen ja opiskelun merkeissä. http://www.martat.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs