Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Talvilomatekemistä lahtelaisille lapsille ja nuorille

Lahden kaupunki

Talvilomatekemistä lahtelaisille lapsille ja nuorille

Tiedote.
Julkaistu: 07.02.2014 klo 12:34
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden kaupungin nuorisopalvelut tarjoaa tekemistä ja toimintaa talvilomaviikolla 24.2.–2.3.

Nuorille järjestetään muun muassa päivä-, ilta- ja yönuokkuja nuorisotaloilla sekä retkiä, kuten kiipeily- ja keilailuretki Pohjoismaiden suurimpaan seinäkiipeilykeskukseen Helsinkiin. Pienimmät alakoululaiset puolestaan pääsevät askartelemaan, tutustumaan sirkukseen ja pelaamaan Nuorisokeskuksessa.

Luvassa on myös talvinen versio viime kesänä suuren suosion saavuttaneesta Lahti City Race -kaupunkiseikkailusta. Winter City Racessa nuoret kiertävät rastipisteitä, ratkovat arvoituksia ja suorittavat tehtäviä. Välimatkat seikkailijat taittavat julkisilla kulkuneuvoilla maksutta.

Osaan talvilomatoiminnoista, kuten kiipeily- ja keilailuretkelle sekä Winter City Raceen, ilmoittaudutaan ennakkoon. Lisätietoja saa osoitteesta www.nuorilahti.net/lomatoimintaa.


Lisätietoja

Ulla-Riitta Moilanen
Lahden kaupungin nuorisopalvelut
p. 050 559 4125
etunimi.sukunimi@lahti.fi
www.nuorilahti.net

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Metropolialueella sijaitsevassa Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs