Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Taidesauna helpottamaan stressaantuneita äitejä

Kuopio-Tahko Markkinointi

Taidesauna helpottamaan stressaantuneita äitejä

Tiedote.
Julkaistu: 16.02.2016 klo 14:59
Julkaisija: Kuopio-Tahko Markkinointi

Taidesauna on läsnäoloon ja rauhoittumiseen tähtäävä taidelähtöinen tuote, jonka toteuttajina ovat taiteilija Leena Mulari ja hotelli-ravintola Sininen Helmi. Taidesaunaan kuuluu ohjattua työskentelyä taiteen parissa sekä tietysti sauna, jossa asiakkaiden aiemman saunomishistorian mukaan autetaan suomalaisen saunakokemuksen saavuttamisessa. Jos kyseessä on suomalainen ryhmä, on saunassa mahdollista keskustella taiteilijan kanssa päivän työskentelystä tai ihan vain hiljentyä kuuntelemaan kiukaan sihinää. 

Ylä-Savon kunnissa käynnistyi syksyllä Opetus- ja Kulttuuriministeriön rahoittama Taiteesta tuotteeksi -hanke. Yksi hankkeen tavoitteista on kehittää alueen taiteilijoiden tuotteistamisosaamista ja yhteistyömahdollisuuksia alueen yritysten kanssa. Nyt 24. helmikuuta testiin tuleva Taidesauna on yksi hankkeen aikana käynnistetyistä tuotteistamisprojekteista.

Taidesauna jää Sinisen Helmen ja Leena Mularin tuotteeksi. Sitä myydään ryhmille tilauksesta. Taidesauna sisältää ohjauksen, materiaalit ja ruokailut sekä tietysti saunan.

Olemme tunnistaneet kaksi kohderyhmää Taidesaunalle. Ensinnäkin olemme pohtineet ulkomaalaiset ryhmiä, sillä hehän eivät välttämättä ole koskaan käyneet saunassa. Toinen tyypillinen hyötyjä Taidesaunan rentouttavasta ilmapiiristä voisivat olla stressaantuneet äidit, kuvailee projektityöntekijä Salla-Mari Koistinen.

Tarkat tuotetiedot ja tuote tulee myyntiin testiryhmän jälkeen.

Hankkeen kautta taiteilijoille on ollut muun muassa tarjolla ilmaista neuvontaa rahoitushakuun, tuotteistamiseen ja palvelujen tarjoamiseen liittyvissä asioissa. Taidelähtöisiä ideoita on kehitetty yhdessä taiteen tuotteistamisesta kiinnostuneiden taiteilijoiden ja yhteistyötahojen kanssa. 

Lisätietoja

Salla-Mari Koistinen
projektityöntekijä
Yhteistyötä teatterista -hanke ja Taiteesta tuotteeksi -hankkeet
salla-mari.koistinen@iisalmi.fi
p. 040 631 0059

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs