Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Serla Talousarkki taipuu moneen - kevään ja kesän käyttöideat

Serla

Serla Talousarkki taipuu moneen - kevään ja kesän käyttöideat

Tiedote.
Julkaistu: 20.03.2014 klo 11:40
Julkaisija: Serla

Serla Talousarkit ovat yksittäisiä, taitettuja talouspaperiarkkeja, jotka on pakattu tiiliskiven malliseen muovikäärepakkaukseen. Muovikäärepakkauksen ansiosta talousarkit eivät kaipaa erillistä telinettä tai suojaa. Pakkaus pysyy tukevasti pystyssä itsekseen ja muovikääre suojaa arkkeja kosteudelta ja lialta. Nappaa näppärä talousarkkipakkaus mukaan kevään ja kesän rientoihin!

 

Grillaamiseen

Ruoka maistuu aina paremmalta ulkona - etenkin kevään ja kesän ensimmäisinä lämpiminä päivinä. Tänä vuonna grillimestarin paras kaveri on Serla Talousarkki. Pyyhi talousarkilla grillausvälineet ruoanlaiton lomassa ja tarjoile makkaran kaltaiset herkut suoraan grillistä talousarkkiin kääräistynä. Ruokapöytään aseteltu talousarkkipakkaus viimeistelee rennon grilliaterian kattauksen.

 

Polkupyörän keväthuoltoon

Kadut kuiviksi ja fillari alle! Muista kuitenkin ensin pyyhkiä pölyt, pumpata kumit täyteen ja öljytä ketjut. Serla Talousarkit ovat oiva apu pyörän kevyessä keväthuollossa. Annostelijapakkaukseen pakatuilla talouspaperiarkeilla niin pyörän kuin omien käsienkin puhdistaminen ja kuivaaminen käy helposti. Muovikäärepakkauksen ansiosta loput arkit pysyvät turvassa öljytahroilta ja kosteudelta.

   

Piknikille

Piknik on alkavan kesän merkki yhtä varmasti kuin peipposet ja pääskyset. Pakkaa tänä vuonna piknik-koriin eväiden lisäksi paketillinen Serla Talousarkkeja. Pakkaus vastaa 2,5 rullaa tavallista talouspaperia, joten siitä riittää isommallekin porukalle tai useammalle piknikille. Yksi kerrallaan käyttöön napattavilla arkeilla pyyhit kätevästi sormet, suut ja ruokasotkut.

 

 

Serla Talousarkit ovat myynnissä hyvin varustelluissa ruokakaupoissa. Talousarkille on myönnetty Joutsenmerkki ja Avainlippu merkiksi tuotteen ympäristöystävällisyydestä ja kotimaisuudesta. Suomessa myytävät Serla-pehmopaperit valmistetaan Metsä Tissuen tehtaalla Mäntässä.

Tuotetiedot
Serla Talousarkki -pakkaus, 135 arkkia, hinta noin 1,99 €

Serla Talousarkki -säkki, 8 x 135 arkkia, hinta noin 15 €

Tuotenäytteet ja kuvapyynnöt: Viestintä Oy Drum, Riikka Nuutinen, riikka.nuutinen@drum.fi, p. 040 766 4065

Lisätiedot: Tiia Rita, markkinointipäällikkö, Metsä Tissue Oyj, tiia.rita@metsagroup.com, p. 040 143 6369

www.facebook.com/serlaorava
www.serla.fi

 

Liitetiedostot

Ympäristöystävälliset Serla-tuotteet tekevät arjesta paremman. Tuoteperheeseen kuuluu wc-papereita, talouspapereita, siivouspapereita, nenäliinoja, käsipyyhkeitä sekä laudeliinoja. Osoituksena ympäristöystävällisyydestä Serlan tuotteille on myönnetty pohjoismainen ympäristömerkki, Joutsenmerkki. Lisäksi Mäntän tehtaalla valmistettavilla Serla-tuotteilla on Avainlippu-merkki. Serlaa myydään Suomessa, Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Metsä Tissue tuo korkealaatuisilla pehmo- ja ruoanlaittopapereillaan mukavuutta kuluttajien, loppukäyttäjien ja asiakkaiden jokaiseen päivään. Se on Euroopan johtava koti- ja suurtalouksien pehmopaperituotteiden toimittaja ja maailman johtava ruoanlaittopapereiden toimittaja. Sen päätuotemerkit ovat Lambi, Serla, Mola, Tento, Katrin ja SAGA. Metsä Tissuella on tuotantoa kuudessa maassa, sen liikevaihto vuonna 2013 oli 1,0 miljardia euroa ja se työllistää noin 2 800 henkilöä. Metsä Tissue on osa Metsä Groupia. www.metsatissue.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs