Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Seniorisoppa-esitykset alkavat kaupunginteatterilla 12.2. – Teatteri jalkautuu myös palvelu- ja hoitokoteihin

Oulun kaupunginteatteri

Seniorisoppa-esitykset alkavat kaupunginteatterilla 12.2. – Teatteri jalkautuu myös palvelu- ja hoitokoteihin

Tiedote.
Julkaistu: 11.02.2015 klo 11:36
Julkaisija: Oulun kaupunginteatteri

Vain senioreille suunnatut Seniorisoppa-esitykset nähdään maaliskuun loppuun asti torstaisin kaupunginteatterilla klo 11 – 12.30. Ensimmäinen esitys on 12.2. Muut esityspäivät ovat 19.2., 26.2., 5.3. 12.3., 19.3. ja 26.3.

Seniorisoppa sisältää Elämänonnea-esityksen, joka on kahden Oulun kaupunginteatterin näyttelijän, Merja Larivaaran ja Liisa Toivosen, ideoima esitys vain ja ainoastaan senioreille. Esitys avaa muistojen kapsäkin riepumaton monenkirjavin värssyin ja sävelin. Se tarjoaa ikäihmisille mahdollisuuden kohdata toisiaan kokemuksiaan ja muistojaan jakaen. Seniorisoppa sisältää myös päivän sopan. Esitys ja soppa maksavat yhteensä 9 €.

Teatteri jalkautuu maaliskuussa palvelu- ja hoitokoteihin Elämänonnea-esityksellä, joka kiertää Oulun lisäksi mm. Haukiputaalla, Kempeleessä ja Kiimingissä.

Pressikuvat ovat ladattavissa osoitteesta http://teatteri.ouka.fi/galleria/naytelmakuvat

Lisätietoja: tiedottaja Päivi Vuoti-Karvonen, puh. 044 703 7111, paivi.vuoti-karvonen@ouka.fi

Oulun kaupunginteatteri on Pohjois-Suomen suurin ammattiteatteri. Taiteellisesti ja toiminnallisesti korkeatasoisen ammattiyhteisön tuottama monipuolinen ohjelmisto tarjoaa yleisölle tasokkaita ja kunnianhimoisia esityksiä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs