Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Rantasipi Rukahovi jälleen Suomen paras hiihtohotelli

Restel Hotel Group

Rantasipi Rukahovi jälleen Suomen paras hiihtohotelli

Tiedote.
Julkaistu: 22.11.2015 klo 09:00
Julkaisija: Restel Hotel Group

Rantasipi Rukahovi palkittiin jo kolmannen kerran peräkkäin Suomen parhaana hiihtohotellina World Ski Awards -kilpailussa. Kilpailun toimitusjohtajan, Sion Rapsonin, mukaan mikään muu hiihtohotelli ei ole yltänyt vastaavaan suoritukseen: ”Ensimmäinen voitto on hieno, toinen kerta jo melko vakuuttavaa, mutta kolmannen kerran jälkeen ei ole enää epäilystäkään kuka on paras”.

Matkailualan Oscar-gaalaksikin luonnehditun World Travel Awardsin sisartapahtuma, World Ski Awards, järjestettiin tänä vuonna kolmatta kertaa. Kilpailu huipentui lauantaina 21. marraskuuta Itävallassa, legendaarisessa Kitzbühel-hiihtokeskuksessa pidettyyn palkintogaalaan.

Rantasipi Rukahovi menestyi kilpailussa tänäkin vuonna erinomaisesti. Hotelli palkittiin Finland’s Best Ski Hotel -kategorian parhaana jo kolmatta kertaa peräkkäin.

Olen todella otettu ja iloinen, että Rantasipi Rukahovi äänestettiin jälleen Suomen parhaaksi hiihtohotelliksi. Kiitos palkinnosta kuuluu luonnollisesti koko hotellin henkilökunnalle, iloitsee hotellinjohtaja Lea Riekki.

Kuusamossa, aivan Rukan sydämessä sijaitseva Rantasipi Rukahovi on täyden palvelun tunturihotelli, joka tarjoaa viihtyisän tukikohdan Lapin lomalle.

Rukahovin suosion salaisuudet ovat monipuolinen huone- ja ravintolatarjonta sekä henkilökohtainen palvelu. Henkilökuntamme haluaa aidosti auttaa asiakkaitamme ja saada heidät viihtymään, arvioi Riekki. Lisäksi suosioomme vaikuttaa varmasti osaltaan myös yhteistyömme Rukan hiihtokeskuksen kanssa, hän jatkaa.

Rantasipi Rukahovin vieressä sijaitseva Rukan hiihtokeskus palkittiin World Ski Awards -kilpailussa Suomen parhaana hiihtokeskuksena Finland’s Best Ski Resort -kategoriassa. Sarjan voitto oli myös hiihtokeskukselle jo kolmas peräkkäinen.

World Ski Awards -kilpailussa annettiin tänä vuonna ennätysmäärä ääniä. Rekisteröityneitä äänestäjiä oli huikeat 1,4 miljoonaa yhteensä 139 eri maasta. Erityisen ilahduttavaa oli Lähi-Idästä ja Aasiasta kotoisin olevien äänestäjien suuri määrä. Lumi, laskettelu ja puhdas luonto kiinnostavat selvästi maailmalla.

Lisätiedot:

Hotellinjohtaja Lea Riekki, Rantasipi Rukahovi, puh. 040 750 4024, lea.riekki@restel.fi

Brand Manager Elina Varvas, Rantasipi Oy, puh. 046 6000 372, elina.varvas@restel.fi

RANTASIPI OY

Rantasipi-ketjuun kuuluu kylpylä- sekä kokoushotelleja eri puolella Suomea. Kokous- ja aktiiviohjelmat sekä hemmottelu- ja kylpyläelämykset sopivat niin vapaa-ajan- kuin liikematkustajan tarpeisiin. Rantasipi-hotellit tarjoavat myös monipuoliset ja vaihtuvat oheispalvelut. Ympäröivä luonto tarjoaa ainutlaatuisia vaihtoehtoja ulkoaktiviteettien osalta. www.rantasipi.fi

WORLD SKI AWARDS

Vuodesta 2013 järjestetty World Ski Awards on kansainvälisesti arvostetun World Travel Awardsin sisartapahtuma. Kilpailu palkitsee alan johtavia toimijoita 24 eri maassa Best Ski Resort-, Best Ski Hotel-, Best Ski Boutique Hotel- ja Best Ski Chalet -kategorioissa. www.worldskiawards.com

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs