Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Pirtti pullollaan paritanssia

Oulun ammattikorkeakoulu

Pirtti pullollaan paritanssia

Tiedote.
Julkaistu: 29.08.2014 klo 08:27
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulunsuun Pirtillä (Pirtintie 8, Oulu) käynnistyy 1.9.2014 kansanomaisiin paritansseihin keskittyvä Tanssitalo-toiminta. Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) tanssin osaston kanssa yhteistyössä toteutettava opetus tarjoaa tanssista kiinnostuneille ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua paritanssien laajaan kirjoon.

Tanssitalo alkaa aina huutotanssituokiolla, jossa erilaiset square dance-, katrilli- ja kontratanssit toimivat mukaansatempaavina johdattelijoina illan paritansseihin. Tanssitalo käy oivasti kuntotanssitreenistä, sillä hiki virtaa taatusti. Jokainen ilta on oma kokonaisuutensa, joten mukaan voi tulla milloin vain. Paria ei välttämättä tarvita ja paria vaihdetaan koko ajan.

Tansseina opetellaan muun muassa valssia, polkkaa ja jenkkaa aina joulukuun alkuun saakka. Kausi huipentuu 8.12. järjestettäviin pikkujoulutansseihin. Kertamaksu on 6 euroa / henkilö tai 10 euroa / pari. Kausimaksu on 60 euroa.

Tanssitalon isäntänä on oululainen tanssin moniosaaja ja Oamkin tanssinopettaja Petri Kauppinen. Tanssitaloon voi tutustua verkkosivuilla osoitteessa oulunsuunnuorisoseura.fi/tanssit/kansanomainen-tanssitalo.

Lisätietoa: Petri Kauppinen, 0400 586 755, petri.kauppinen@folkjam.fi

Oamk on yksi Suomen arvostetuimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Koulutamme ammattilaisia ja kehitämme Pohjois-Suomen kilpailukykyä yhdessä työelämän kanssa. Vuosittain meiltä valmistuu lähes 1 500 asiantuntijaa alueen työelämän tarpeisiin. Opetuksesta sekä tutkimus- ja kehitystyöstä vastaa 750 oamkilaista.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs