Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Pienvarastointi saattaa pelastaa asuntokaupan

MyyAsuntoni.fi

Pienvarastointi saattaa pelastaa asuntokaupan

Tiedote.
Julkaistu: 13.10.2015 klo 13:45
Julkaisija: MyyAsuntoni.fi

Asuntoesittelyssä asunto saadaan näyttämään siltä, että kaikille tavaroille löytyy oma paikkansa eikä mitään ole liikaa. Kaapit ja varastotilat ovat hyvässä järjestyksessä. Ammattijärjestäjien mukaan asunnon stailaus antaa potentiaalisten ostajien ajatuksille ja unelmille tilaa, kertoo Markus Liukkonen Cityvarastosta.

Usein asunnon stailauksessa käytetään ammattilaisen apua, mutta myös huokeampi vaihtoehto löytyy. Ylimääräiset tavarat voi nimittäin viedä haluamakseen aijaksi edullisesti vuokrattavaan pienvarastoon. Näin pieni vaiva saattaa merkittävästi helpottaa asunnon myymistä.

Pienvaraston etuihin kuuluu valvotun tilan lisäksi mm. ammattilainen, joka arvioi sopivan tilantarpeen. Kaikki tavarat saa säilytettyä kompaktisti samassa varastossa. Näin sekä asunnon myyjä että potentiaalinen ostaja hyötyvät kun uuden asukkaan unelmat saavat vaeltaa asunnossa ilman kompastumisvaaraa tavarapaljoudessa.

Lue koko blogikirjoitus: http://blogi.myyasuntoni.fi/blog/2015/10/13/stailauksesta-varastoon/

MyyAsuntoni.fi on kattava asumisen media, jossa on mukana lähes 600 kiinteistönvälittäjää sekä blogi (blogi.myyasuntoni.fi), jossa julkaistaan viikoittain mielenkiintoisia blogikirjoituksia eri alojen asiantuntijoilta asumiseen ja muuttamiseen liittyen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs