Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Pieni kustantamo jyrähtää: Scorpions yksinoikeudella!

Kanttarelli Publishing

Pieni kustantamo jyrähtää: Scorpions yksinoikeudella!

Tiedote.
Julkaistu: 08.01.2015 klo 13:30
Julkaisija: Kanttarelli Publishing

Turenki 8.1.2015

Turenkilainen pienkustantamo Kanttarelli Publishing on solminut yksinoikeudellisen sopimuksen Scorpionsin historian läpikäyvään teoksen ”Scorpionseista puheen ollen...”, kirjailijana on yhtyeen pitkäaikainen rumpali Hermann ’Ze German’ Rarebell. Kirja ilmestyy helmikuun alussa.

Hermann Rarebell saapuu 9.2-10.2.2015 Suomeen juhlistamaan kirjan julkaisua. Tällöin hän on myös valmis median haastatteluihin, joita koordinoi Kanttarelli Publishing (Jani Karlsson, mail: jani@kanttarellipublishing.com, puh 0400416896. Herman signeeraa kirjojaan Hard Rock Cafessa 9.2.2015 klo 18:00 alkaen

”Tämä on iso askel pienelle kustantajalle", sanoo Kustannusjohtaja Jani Karlsson.

”Sopimusta ei olisi syntynyt ilman laajaa yhteistyöverkostoa ja poikkeuksellisen hyvää mainettamme.”

” I'm very happy that I found Kanttarelli Publishing in Finland to release my book. I think there are the right Partner for me and I look forward to come to Helsinki to promote my book!” Sanoo Rarebell.

 

Samassa yhteydessä Kanttarelli Publishing julkaisee Marco Tikkasen teoksen ”Arkipäivän Sankarit”, joka avaa ovet Rockin, busineksen ja viihteen värikkääseen takahuoneeseen. Hanoi Rocksin entinen kustannusyhtion toimitusjohtaja (Rock Hard Publishing UK) ja kansainvälisten rock-tähtien ystävä, tarjoaa poikkeuksellisen avoimen ja rehellisen kuvauksen viihdemaailman ja busineksen rumistakin kääntöpuolista.

Kanttarelli Publishing tarjoaa helpon ja yksinkertaisen tavan tuoda kirjasi kaiken kansan ulottuville. Kustannus- ja julkaisutoiminta on tarkoitettu sekä aloittelevalle kirjailijalle, että kokeneelle, jo julkaisseelle kirjailijalle.

Hyödynnämme laajaa partneriverkostoa, modernia digitaaliteknologiaa ja sosiaalista mediaa, jolla takaamme maksimaalisen näkyvyyden ja kilpailukykyisen kirjailijapalkkion. Tämän lisäksi meillä on luonnoillisesti perinteiset kirjojen jakelukanavat käytössämme, niin Suomessa kuin Englanninkielisissä maissa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs