Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Nuorille tarjotaan toimintaa läpi kesän

Lahden kaupunki

Nuorille tarjotaan toimintaa läpi kesän

Tiedote.
Julkaistu: 11.04.2014 klo 08:37
Julkaisija: Lahden kaupunki

Nuorisopalvelut järjestää lomatoimintaa ja -tekemistä lahtelaisnuorille läpi kesän.

Kesäkuussa on tarjolla kolme erillistä KesäCamping-leiriä Naumi-Isorannan leirikeskuksessa Sysmässä, Lahti City Race -kaupunkiseikkailu keskustassa ja päiväretkiä, kuten vaellusratsastusretki sekä huvipuistoretkiä. Luvassa on myös päivänuokkuja ja hiphop-tanssikurssi. Lisäksi Launeen perhepuistossa on ohjattua toimintaa ja kesäistä ohjelmaa arkipäivisin.

Heinäkuussa nuorisopalvelut menee Summer Up -festivaaliin. Päihteettömällä Chill Out -alueella nuoret pääsevät tutustumaan erilaisiin katukulttuureihin ja tapaamaan Summer Upin artisteja. Kesän päättää elokuussa järjestettävä Top Dog -koiraleiri, jonka koiramaiseen ohjelmaan kuuluu tutustumisia erilaisiin koiraharrastuksiin ja koirien hoitoa.

Ilmoittautumiset Lahden nuorisopalveluiden kesälomatoimintoihin ovat käynnissä. Lisätietoja myös muiden lomatoimintaa järjestävien tahojen tarjonnasta saa Kesäloma-nettipalvelusta osoitteesta www.nuorilahti.net/kesaloma.

Lisätietoja

Ulla-Riitta Moilanen
Lahden kaupungin nuorisopalvelut
p. 050 559 4125
ulla-riitta.moilanen@lahti.fi

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Metropolialueella sijaitsevassa Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs