Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Nuoret harmonikansoittajat esiintyvät Kesäkonsertissa Satamatorilla lauantaina 6.6. klo 18−19

Lappeenrannan kaupunki

Nuoret harmonikansoittajat esiintyvät Kesäkonsertissa Satamatorilla lauantaina 6.6. klo 18−19

Tiedote.
Julkaistu: 05.06.2015 klo 09:29
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Nuoret lappeenrantalaiset harmonikansoittajat Oskari Tylli, Tuukka Waris, Onni Aaltokallio, Lauri Klem ja Jarno Tourunen esiintyvät Kesäkonsertissa Satamatorilla lauantaina 6.6. klo 18−19. 

Esiintyjät ovat Lappeenrannan musiikkiopiston harmonikansoittajia ja iältään 11−13-vuotiaita. Soittajista neljä oli mukana Kokkolan valtakunnallisissa harmonikkakilpailuissa (Minä soitan harmonikkaa 2015), jossa he kaikki sijoittuvat mitalisijoille omassa sarjassaan. 

Nuorten harmonikansoittajien kesäkonsertti la 6.6. klo 18−19 korvaa aiemmin ilmoitetun Lappeenrannan Big Band -kesäkonsertin Satamatorilla. 

Tervetuloa kuuntelemaan nuorten harmonikansoittajien hienoa soittoa! 

Lisätietoja:

Lappeenrannan kaupungin tapahtumapalvelut – Lappeenranta Event
Tapahtumatoiminnan koordinaattori Jorma Kallio, puh. 0400 155 597 tai
osastosihteeri Eira Kylmälä, puh. 040 747 8966
sähköposti: etunimi.sukunimi@lappeenranta.fi

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs