Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Näyttelijä-kouluttaja Hanna Liinojan hiusten palautuminen

HiusAkatemia

Näyttelijä-kouluttaja Hanna Liinojan hiusten palautuminen

Tiedote.
Julkaistu: 28.07.2016 klo 14:05
Julkaisija: HiusAkatemia

Hanna Liinojan hiukset palautuivat

 

Hiustenlähtö kiusaa todella monia ihmisiä

Markkinat ovat tulvillaan neuvoja hiustenlähtöön. Myydään biotiinia, sinkkiä piitä, kalkkia ja milloin mitäkin. Vähän väliä nostetaan esille joku ”välttämätön aine hiusten kasvulle”!

Kuitenkin on tosiasia, että hiustenlähtö on usean eri tekijän yhteisvaikutus. Näin ollen mikään yksittäinen pilleri tms. ei tuota toivottua tulosta.

HiusAkatemialla on runsaasti esimerkkejä onnistuneista hiustenlähdön hoidoista. Tässä tunnetun näyttelijä-kouluttajan Hanna Liinojan kertomus:

Hanna kertoo:

” Homealtistuksesta johtuva sieni-infektio oli vallannut kehoni kokonaan mukaan lukien voimakas hiustenlähtö. Ensimmäisellä käyntikerralla jo luvattiin: ”Kyllähän sinut kuntoon saadaan”. Tämän lupauksen HiusAkatemia lunasti täydellisesti. Tulokset olivat uskomattomat! Suuri kiitos siitä HiusAkatemialle ja sen kokonaisvaltaiselle hoidolle! Ainoa miinus on se, etten ottanut yhteyttä HiusAkatemiaan aiemmin. Erityiskiitos Kirsille parhaasta mahdollisesta hoidosta.”

Hanna Liinoja-Malmivaara

Hiustutkija Kirsi Pekola kertoo:

”Hanna tuli hiustutkimukseen järkyttyneenä omasta vaikeasta tilanteestaan, johon hän ei ollut saanut lääketieteeltä apua. Hiuspohjaa peitti paksu hilsekuori ja hiukset olivat harventuneet merkittävästi. taustalla oli homealtistus ja sieni-infektio.

Hiustutkimuksessa kävi ilmi seuraavat asiat; hiuspohjassa voimakas tulehdus, joka oli tunkeutunut hiuspohjan steriilille alueelle, jota talipunkki vielä lisäksi pahensi kantamillaan bakteereilla ja sienillä. Keho oli myös kuivunut, hiuksista havaitsin selkeän kuivumistilan. Kaikki tämä oli aiheuttanut voimakkaan stressin, joka näkyy aina yksiselitteisesti hiusjuurista aiheuttaen osaltaan hiustenlähtöä.

Aloitin hilsehoidot, ja varasimme lääkäriltä ajan. Hän määräsi sienilääkkeet. sienilääkkeet.

Olen myös ravintoneuvoja, joten hoitojen edistyessä kävimme läpi ravintoon liittyvät asiat ja sovimme hänelle tarvittavat ravintolisät.”

Tietoa HiusAkatemiasta

HiusAkatemia on tehnyt eri hiustenlähtötyyppeihin tutkimustyötä jo 45 vuoden ajan. yli 30 vuotta on tehty lääketieteelliseen tutkimukseen tarkoitetulla mikroskoopilla.

Tämä tutkimustyö on ainutlaatuista maailmassa. Vastaavaa ei ole tehty missään muualla, ainoastaan eri tuotteisiin liittyvää ”markkinointitutkimusta”.

HisuAkatemia on puolueeton, tuotevalmistajista riippumaton tutkimuslaitos.

Linkki Annikin blogiin, missä alku- ja loppukuvat https://hiusakatemia.wordpress.com/2015/05/15/hiustenlahto-tapaus-5/

HiusAkatemia on hiustenlähdön ja hiuspohjaongelmien asiantuntija. Olemme tutkineet hiustenlähdön syitä lääketieteellisellä mikroskoopilla vuodesta 1985.

Tarjoamme hiusjuuritutkimuksia, hiuspohjatutkimuksia ja hiushoitoja hiustenlähdöstä tai hiuspohjaongelmista kärsiville. Sen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme muita palveluita, jotka tukevat hiusten ja koko kehon hyvinvointia.

Terve keho – terveet hiukset.
http://www.hiusakatemia.fi/fi/

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs