Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Naistenpäivä aloittaa Multi-Cultin juhlavuoden

Lahden kaupunki

Naistenpäivä aloittaa Multi-Cultin juhlavuoden

Tiedote.
Julkaistu: 26.02.2015 klo 13:35
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden monikulttuurikeskus Multi-Cultissa vietetään kansainvälistä naistenpäivää sunnuntaina 8.3. kello 12–17. Musiikin, tanssin ja laulun lisäksi luvassa on mielenkiintoisia puheenvuoroja, taidetta ja tietoa Naisten Pankista sekä Aikapankista.

Päivän puhujiksi saapuu lahtelaislähtöinen kirjailija Mila Teräs ja toimittaja, maailmanmatkaaja Merja Åkerlind. Teräs kertoo Harmaat enkelit -kirjansa naishahmoista ja Åkerlind tarinan intialaisesta maailmanparantajasta nimeltä Shabnam Ramaswamy. Päivän aikana on mahdollisuus tutustua myös Vera Beiradin ja Maryna Mannin taidenäyttelyyn ”Me naiset” sekä Prakaidao Miettisen kaiverrustöihin, joita on tehty hedelmiin, vihanneksiin ja saippuaan.

Multi-Cultin naistenryhmän järjestämään tapahtumaan on vapaapääsy. Keittolounaasta ja kakkukahveista maksetaan vapaaehtoismaksu, joka luovutetaan Naisten Pankille. Tapahtumassa otetaan vastaan myös tarpeettomaksi käyneitä koruja, joita lahjoittamalla voi osallistua kehitysmaiden naisten toimeentulon ja yrittäjyyden tukemiseen.

Naistenpäivä aloittaa Multi-Cultin juhlavuoden, sillä joulukuussa monikulttuurikeskuksen perustamisesta Päijänteenkadulle Lahteen tulee kuluneeksi 20 vuotta. Pyöreät vuodet näkyvät tapahtumina läpi toimintakauden ja varsinaiset synttärijuhlat järjestetään syyskuussa Taidelauantain yhteydessä.

Lisätiedot

Pirkko Hämäläinen
toiminnanohjaaja
Lahden kaupungin nuorisopalvelut / Multi-Culti
p. 050 387 8795
pirkko.hamalainen@lahti.fi
www.nuorilahti.net/multi-culti

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs