Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Naantalin Kylpylän verkkokaupan uniikkikakkujen kysyntä kasvussa

Sunborn Saga Oy

Naantalin Kylpylän verkkokaupan uniikkikakkujen kysyntä kasvussa

Tiedote.
Julkaistu: 07.05.2014 klo 10:59
Julkaisija: Sunborn Saga Oy

Naantalin Kylpylän Spa Bakerystä Sunborn Bakeryksi vuosi sitten laajentuneen leipomotuotteiden verkkokaupan menekki kasvattaa jatkuvasti suosiotaan.

- Olemme ylpeitä käsintehdyistä tuotteistamme. Verkkokauppamme on tuplannut leipomotuotteiden myynnin lyhyen ajan sisällä. Kasvaneeseen kysyntään on painosta tulossa pian uunituore katalogi asiakkaille käteen annettavaksi, kertoo Naantalin Kylpylän ravintolatoimen päällikkö Jarno Saarinen.

- Juhlapöytään valmiille herkuille on selvästi tarvetta, emmehän varsinaisesti ole vielä panostaneet verkkokaupan markkinointiin, kertoo Sunborn Saga Oy:n myyntijohtaja Petri Lamminheimo.

Uniikkikakut juhlien huippuhetkiin

Sunborn Bakery tehtailee kahdessa vuorossa käsityönä makeita kakkuja ja voileipäkakkuja koristeineen, samoin kuin piirakoita, pullia, leivoksia, leipiä, sämpylöitä ja keksejä. Tilaustuotteiden lisäksi leipomossa valmistetaan myös Sunborn Sagan kylpylöiden, ravintoloiden ja kahviloiden leivonnaiset.

Leipomon kestosuosikkeja ovat saaristolaislimppu sekä Kolmensuklaan- ja Mangojuustokakku. Mutta kukapa ei haluaisi nostattaa juhlien puheenaiheeksi käsintehtyä, uniikkiaiheista juhlakakkua!

- Ideoimme jatkuvasti uusia tuotteita ja toteutamme teemakakkuja, kuten Sinkkuelämää- ja baby shower-kakkuja, kertoo leipomon esimies Pirjo Lahti.

- Lastenkakut ovat hittituotteita, hiljattain teimme mm. roskisautokakun. Tähän vuodenaikaan tietenkin myös uniikkihääkakut ovat kysyttyjä.

- Äitienpäiväksi suosittelen keväisen värikästä petite fours -jälkiruokavalikoimaa. 15 kappaleen setissä on kolmensorttista petite fours -pikkuleipää, 30 kappaleen lajitelmassa vastaavasti niitä on kuutta erilaista.

Verkkokaupan leipomotuotteet voi noutaa Naantalin ja Ruissalon Kylpylöiden noutopisteistä sekä Logomo Kitchenistä sen aukioloaikoina. Toimituspäivät ovat maanantaista lauantaihin, Naantalin Kylpylän noutopisteestä myös sunnuntaisin.

Kaikki tuotteet valmistetaan käsityönä alusta loppuun Naantalin Kylpylässä sijaitsevassa leipomossa. Verkkokaupassa esiteltyjen tuotteiden lisäksi leipomossa on mahdollisuus valmistaa leivonnaisia ja koristeita myös asiakkaan erikoistoiveiden mukaan. Tilaukset verkkokaupasta tulee tehdä viimeistään toivottua toimitusta edeltävänä päivänä kello 10 mennessä.

Lisätietoa:

ravintolatoimen päällikkö Jarno Saarinen, Naantalin Kylpylä, + 358 44 7567824, jarno.saarinen@naantalispa.fi

myyntijohtaja Petri Lamminheimo, Sunborn Saga Oy, +358 44 5566 285, petri.lamminheimo@sunbornhotels.com

viestintäkonsultti Leena Piirto, Brunnen Communications, +358 44 0410 111, leena.piirto@brunnen.fi

Kuvapyynnöt:

viestintäassistentti Jasmiina Riikonen, Brunnen Communications, +358 40 57 74 055, jasmiina.riikonen@brunnen.fi

Sunborn Bakery on osa Sunborn Saga Oy:tä, ja kuuluu Sunborn-konserniin.Sunborn Bakeryn lisäksi Sunborn-ryhmään kuuluvat mm. Naantalin ja Ruissalon Kylpylät, Businesshotelli Excelsior Düsseldorf, Sunborn Catering, Logomo Kitchen, Pinella, Naantalin Kaivohuone ja Naantalin Rantaravintola. Konserniin kuuluvat myös laivahotellit Lontoossa ja huhtikuussa 2014 avattu luksuslaivahotelli Gibraltarilla. Sunborn-konserni on suomalainen perheyhtiö. www.sunbornbakery.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs